Leontine Nijenhuijzen

Travel Agent uit Zwijndrecht
Grevelingen 38
3332 VA Zwijndrecht
Tel : 06-41544553
leontine@yourtravel.nl

  • Leontine Nijenhuijzen
  • Leontine Nijenhuijzen
  • Leontine Nijenhuijzen
  • Leontine Nijenhuijzen
  • Leontine Nijenhuijzen
  • Leontine Nijenhuijzen
  • Leontine Nijenhuijzen

YourTravel - Leontine Nijenhuijzen

Hoe wil jij je reis beleven?

Hoe wil jij je reis beleven?

Door de goede vragen te stellen, te luisteren en uit te zoeken, kan ik jouw vakantie boeken en regelen. Heel veel mensen heb ik op deze manier al blij gemaakt. Door mijn jarenlange ervaring in de reiswereld kan ik datgene bieden wat je van mij mag verwachten: Goede prijs/kwaliteit verhouding, deskundig, betrouwbaar, onafhankelijk, flexibel, klantvriendelijk en vooral klantgericht! 

Mijn kennis houd ik hoog door studiereizen, meetings, workshops en trainingen, zodat ik steeds de reis kan samenstellen die aansluit bij jouw wensen.

Mijn specialiteit

Maatwerkreizen zijn mijn specialiteit, maar uiteraard kan ik je ook informeren over iedere andere vakantie- en zakenreis. Ook voor een rondreis, autohuur, verzekering, toegangskaarten en visumbemiddeling. En wat dacht je van een beloningsreis voor het personeel? 

Heb je nog geen concrete bestemming maar wel een budget in gedachten (of juist wel een bestemming maar nog geen accommodatie op het oog) ook dan kan je bij mij terecht. 

Daarnaast ben ik Cruise-Specialist en kan ik je adviseren over de verschillende cruiserederijen, kijk hiervoor ook op mijn website van de Cruise-Specialisten. Klik hier om hier meer over te weten te komen.

 

Met openingstijden hoeven we geen rekening te houden

Als persoonlijk reisadviseur kan je mij altijd bellen of mailen. Dit mag ook via Facebook of whatsapp. Indien gewenst maak ik een afspraak bij je thuis, op het werk of op een ander gewenste locatie. Met openingstijden hoeven we geen rekening te houden, ook in de avonduren en in het weekend ben ik bereikbaar. Je ontvangt in alle gevallen binnen korte tijd mijn reactie/reisvoorstel per mail, post of tijdens een vervolgafspraak. En de reispapieren lever ik persoonlijk af!

Alle soorten vakanties

Natuurlijk kun je reizen van alle gerenommeerde Nederlandse, Belgische en Duitse touroperators bij mij boeken zoals TUI, Neckermann en Fox Reizen. Daarnaast zijn er ook exclusieve contracten over de hele wereld afgesloten met alle grote en juist ook de kleine , specialistische reisorganisaties. Doordat Your Travel is aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en IATA, is je reis in goede handen. 

Ook tijdens je reis een vast aanspreekpunt

Heb je tijdens je reis vragen - of zijn er onverhoopt calamiteiten - dan ben ik er voor je. Na je vakantie hoor ik dan ook graag hoe het was. 

Niet duurder, wel persoonlijker

Heb je zelf een reis op internet gezien? Dan loont het altijd de moeite om samen te kijken of de reis volledig aansluit op je wensen. Ik maak altijd een uitgebreide prijsvergelijking en het is zeer waarschijnlijk dat ik je hetzelfde of wellicht een gunstiger aanbod kan doen - maar dan met het gemak van je persoonlijke reisadviseur! Ik kan met je meedenken, je op belangrijke dingen en voordelen wijzen en je voorzien van tips over de leukste uitjes tot de beste restaurants ter plaatse. 

Zelf online zoeken en boeken?

En vind je het toch leuk om zelf te boeken? Het is ook mogelijk om jouw vakantie online te boeken via mijn site. Ook dan kun je rekenen op mijn persoonlijke service!

Contact

Kan ik helpen met het samenstellen van jouw reis?

Een offerte opvragen is geheel vrijblijvend!

Stuur mij gerust een mail met de wensen, bel mij op of vul, door middel van onderstaande knop ‘vrijblijvende offerte aanvragen’ een offerte-aanvraag in.

Ik zie jouw aanvraag met veel plezier tegemoet!

Tel

  06-41544553 

Mailto Leontine Nijenhuijzen  leontine@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

YourTravel
Leontine Nijenhuijzen

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten