Kathrin Puls

Travel Agent uit Den Haag
De Brink 702
2553 HM Den Haag
Tel : 06-25337479
kathrin.puls@yourtravel.nl

  • Kathrin Puls
  • Kathrin Puls
  • Kathrin Puls
  • Kathrin Puls
  • Kathrin Puls

Huur hier uw golf clubs op locatie!

YourTravel - Kathrin Puls

U hoeft alleen uw golftas in te pakken – en ik regel de rest!

Wat is nou leuker dan een golfreis?

Van golfweekendje weg in eigen land, whisky proeverij in Schotland tot golfrondreis door Thailand. De mogelijkheden voor een combinatie van golf en reizen zijn oneindig. Het maakt niet uit naar welke bestemming uw voorkeur uitgaat - u geeft uw wensen aan mij door en ik regel de gehele reis van a tot z.

Of u nu samen met uw partner, vrienden of competitieteam op golfreis wilt, of misschien zelfs met uw bedrijf of onder begeleiding van een PGA professional. 

Meerdaagse golftoernooien

Bent u van plan om een meerdaags golftoernooi in het binnen- of buitenland te organiseren? Of zoekt u iemand die dit voor u kan opzetten? Ik beschik over een groot netwerk van golf- en eventprofessionals om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. 

Sinds 2009

Sinds 2009 loopt golf als een rode draad door mijn leven en combineer ik mijn passie voor deze sport met mijn ervaring in de evenementen- en golfreisbranche. Ondertussen heb ik vele mooie bestemmingen en golfbanen mogen bezoeken en sta ik te trappelen om u met deze locaties kennis te laten maken. Uw welzijn en wensen staan voor mij voorop en ik verzorg uw reis altijd met net zoveel passie en aandacht alsof het om mijn eigen reis gaat.

Contact

Wilt u volledig ontzorgd worden en één betrouwbaar en onafhankelijk aanspreekpunt hebben voor al uw reisonderdelen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en kijk wat ik voor uw golfreis kan betekenen – van golfer tot golfer.

Tel

  06-25337479 

Mailto Kathrin Puls  kathrin.puls@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

Kathrin Puls

 

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten