Jill van der Wilk

Travel Agent uit Voorburg
Hoekweg 28
2275 TB Voorburg
Tel : 06-41249757
jill@yourtravel.nl

  • Jill van der Wilk
  • Jill van der Wilk
  • Jill van der Wilk
  • Jill van der Wilk
  • Jill van der Wilk
  • Jill van der Wilk
  • Jill van der Wilk
  • Jill van der Wilk

Welkom bij YourTravel Agent Jill van der Wilk  


VAKANTIE UITZOEKEN MOEILIJK? LAAT HET AAN MIJ OVER!

Mijn passie

Mijn passie voor reizen is groot. Erg groot. In de afgelopen 20 jaar heb ik zowel voor mijn werk als privé vele interessante en vooral diverse bestemmingen bezocht. Van de overweldigende natuur in Sri Lanka tot de binnenlanden van Thailand, van het ontdekken van de mysterieuze Inca cultuur in Peru tot eindeloos snorkelen op Bonaire en van het leven op een kibbutz in Israel tot kayakken op Hawaii. Al ruim 15 jaar lang maak ik elk jaar een reis naar Amerika & Canada, soms meerdere keren, waar ik een duidelijke voorliefde voor heb maar heb ik tevens mijn hart verloren aan de Afrikaanse kleuren, dieren en gastvrijheid. Tot slot vertel ik u ook graag over mijn favoriete baaitje in Spanje en waarom ik rondrijden in een huurauto op de Peleponnesos in Griekenland zo fantastisch vind! Deze ervaringen gebruik ik graag om voor u de mooiste reizen samen te stellen.
 

Alle soorten vakanties

U kunt bij mij terecht voor de meest uiteenlopende reiswensen en kunt rekenen op een reisadvies met nét dat beetje extra. Ik werk samen met een zeer grote selectie van gerenommeerde partners waardoor het mogelijk is uw reis geheel samen te stellen naar uw wensen. Ook op het gebied van bijzondere reizen op maat, lokale, kleinschalige en luxe reisproducten bent u bij mij in goede handen. Heeft u zelf al een reis op Internet of Google gezien? Neem dan juist ook contact met mij op. Door het prijsvergelijk wat ik voor u maak bij de Nederlandse, Belgische en Duitse reispartners is de kans zeer groot dat ik u hetzelfde of zelfs een beter aanbod kan doen!
 

Online boeken én een persoonlijke app

Een nieuwe mogelijkheid is om op deze website uw vakantie zelf te zoeken en te boeken, met behoud van de persoonlijke service en afhandeling via mij. Ook ontvangt u na elke boeking een link met toegang tot uw persoonlijke app waarin u uw reis kunt bekijken en tips over restaurants en excursies kunt vinden. Wat mij betreft is dit van grote toegevoegde waarde en kan ik u nog persoonlijker en gerichter van dienst zijn bij het organiseren van uw vakantie- en zakelijke reizen!
 

Deskundig advies

U mag van mij een professioneel en deskundig advies verwachten en desgewenst kom ik bij u thuis op een tijdstip dat het u uitkomt. Door de prijscheck die ik voor u maak weet u zeker dat u niet teveel betaalt en gaat u met een goed gevoel op vakantie. Mijn service is geheel vrijblijvend, u betaalt niets meer.
 

Contact

Ervaar de persoonlijke service zelf! Ik help u graag uw droomreis te verwezenlijken.Bel gerust, stuurt u mij een mail of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Ik maak graag kennis met u! 

 

Tel

  06-41249757 

Mailto Jill van der Wilk  jill@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

 

Met reislustige groet,
Jill van der Wilk

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten