Denise Fhijnbeen

Travel Agent uit Zoetermeer
Ruseschans 39
2728 HD Zoetermeer
Tel : 06-18879243
denise@yourtravel.nl

 • Denise Fhijnbeen
 • Denise Fhijnbeen
 • Denise Fhijnbeen
 • Denise Fhijnbeen
 • Denise Fhijnbeen
 • Denise Fhijnbeen
 • Denise Fhijnbeen

PERSBERICHT:

Zoetermeerse Denise Fhijnbeen beste reisadviseur van Zuid-Holland

Denise Fhijnbeen is woensdag 15 januari 2020 gekozen tot beste reisadviseuse van Zuid-Holland tijdens de vakdag van de reisbranche in de Jaarbeurs in Utrecht. “Ik kan het nog steeds niet geloven! Ik leef echt in een bubbel,” zegt Fhijnbeen. Denise mag zich nu een jaar lang de beste reisadviseur van Zuid-Holland  noemen. 

De vakdag

De vakdag gaat vooraf aan de vakantiebeurs die altijd druk bezocht wordt. “Zuid-Holland is een grote provincie en er zijn veel reisadviseurs actief,” zegt Fhijnbeen. De concurrentie was dus erg groot. Denise moest een presentatie geven, een casus presenteren en vertellen waarom vakantiegangers bij haar een reis kunnen boeken voor een jury. 

De spanning steeg

“Ik was de hele dag super zenuwachtig! Ik heb er hard voor gewerkt en dit voelt echt als een beloning en waardering voor mijn werk. Aan het einde van de dag kwam de uitslag pas. Het was fantastisch! Ik ben echt heel erg trots.” 

Advies op maat en goed bereikbaar

Een zelfstandig reisadviseur geeft advies op maat en is goed bereikbaar. De adviseur geeft tips vanuit eigen ervaring en is niet duurder dan boeken via het internet. Ook is hij of zij aangesloten bij alle belangrijke reisbrancheorganisaties zoals ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. 

Denise Fhijnbeen werkt nu sinds een paar jaar als zelfstandig reisadviseur en is in 2020

De beste van Zuid-Holland. “Wie wil dat nu niet!” juicht Fhijnbeen.

EINDE PERSBERICHT:
 

Yourtravel - Denise Fhijnbeen

‘Uw droomreis, mijn specialiteit’

Even voorstellen

Mijn naam is Denise Fhijnbeen, getrouwd met Lennert en samen hebben wij een stoere jongen Thomas en een vrolijke dame Lisa.

Specialist sinds 2003

Sinds 2003 zoek ik voor elke klant een passende reis. De één zoekt ontspanning, terwijl de ander juist op zoek is naar wat meer avontuur. Ik verdiep me graag in uw vakantiewensen, zodat ik u echt mee kan nemen in de wondere wereld van reizen.

Ik ben oprecht geïnteresseerd, denk altijd met u mee en zorg ervoor, dat u zelf niets meer hoeft te doen. En wat misschien nog wel het meest van belang is: mijn service is zeker niet duurder dan het traditionele reisbureau.

Mijn grenzeloze passie voor reizen

Zin om uw koffers te pakken en heerlijk op vakantie te gaan? Met mijn grenzeloze passie voor reizen organiseer ik met veel plezier uw onvergetelijke vakantie.

Van een verrassende citytrip, luxe cruisevakantie, wintersportvakantie met vrienden of het gezin, zonnige relaxvakantie of romantische huwelijksreis tot avontuurlijke rondreizen en wonderlijke verre reizen.

U kunt voor allerlei vakanties bij mij terecht. Ik vind de perfecte reis die het beste bij u en uw budget past. En door mijn eigen, uitgebreide reiservaring verklap ik u graag de geheime, mooiste plekjes op vele reisbestemmingen.

Al uw voordelen nog een keer op een rij:

 • Van een weekend weg in eigen land tot palmenstrand
 • Advies op maat
 • Klantgericht & hoge service
 • ANVR/SGR/Calamiteitenfonds/IATA garantie
 • Niet teveel betalen
 • Tijdsbesparend; avonden achter de computer zijn voor u overbodig
 • Interessante tips & leuke ideeën

Contact 

Mail of bel vandaag nog, ik ga met uw ideeën direct aan de slag! Ik help u graag om uw ideale vakantie samen te stellen!

Tel

  06-18879243 

Mailto Denise Fhijnbeen  denise@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 
 

Denise Fhijnbeen 

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten