Claudia van Deutekom

Travel Agent uit Heenvliet
Vioolstraat 3
3218 BE Heenvliet
Tel : 06-39411537
claudia@yourtravel.nl

  • Claudia van Deutekom
  • Claudia van Deutekom
  • Claudia van Deutekom
  • Claudia van Deutekom
  • Claudia van Deutekom
  • Claudia van Deutekom
  • Claudia van Deutekom

YourTravel - Claudia van Deutekom

Mijn motto is  ‘ontzorgen en verzorgen’

Even voorstellen

Mijn naam is Claudia van Deutekom en ik ben op 30 augustus 1970 geboren. Sinds 1989 ben ik werkzaam in de reisbranche.

Op 1 september 2016 ben ik begonnen als Zelfstandig Reisagent bij YourTravel. Ik heb dus zeer ruime ervaring in het verzorgen van vakantiereizen. Ik weet wat er speelt in de reiswereld en ik heb de afgelopen jaren een waardevol netwerk opgebouwd. 

Mijn werk doe ik met heel veel passie en plezier. Ik vind het altijd leuk om klanten te helpen bij het uitstippelen van hun vakantie. Ik sta altijd voor u klaar en ik neem u het werk uit handen. 

Mijn werkwijze

Elke reis volledig volgens uw wensen

U hoeft niets uit te zoeken of te regelen. Dat doe ik graag voor u. Ik kan elke reis voor u samenstellen, volledig volgens uw wensen. Maar ook een pakketreis uit een gids of een losse vlucht kan ik uiteraard voor u regelen.

Door de vele studiereizen die ik gemaakt heb en door eigen vakantie ervaringen ben ik in staat een goed en uitgebreid advies te geven. Ik vind het erg leuk mensen enthousiast te maken voor al het moois dat de wereld ons biedt. 

Zekerheid

YourTravel is een franchise organisatie aangesloten bij de ANVR en SGR, wat u een stuk zekerheid en garantie biedt.

Alle vakanties

Heeft u nog geen concrete bestemming maar wel een budget in gedachten (of juist wel een bestemming maar nog geen accommodatie op het oog) ook dan kunt u bij mij terecht.

Wat voor reis u ook zoekt, ik kan het zeker voor u regelen & u helpen bij een passende vakantie organiseren! Als u mij uw droomreis laat verzorgen, hoeft u alleen nog maar te genieten. Ik regel alle zaken eromheen zodat u zorgeloos op reis kunt.

Contact

Als u dit wenst, kan ik bij u langskomen voor een persoonlijk advies. Contact via email, telefoon of direct een vrijblijvende offerte aanvragen is uiteraard ook mogelijk. U bent in ieder geval verzekerd van mijn persoonlijke service.

Tel

  06-39411537 

Mailto Claudia van Deutekom  claudiavandeutekom@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

Een vriendelijke reisgroet van Claudia  

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten