Nynke Oosterman

Travel Agent uit Utrecht
Draadnagelweg 6
3525 BV Utrecht
Tel : 06-45029457
nynke@yourtravel.nl

  • Nynke Oosterman
  • Nynke Oosterman
  • Nynke Oosterman
  • Nynke Oosterman
  • Nynke Oosterman
  • Nynke Oosterman
  • Nynke Oosterman

YourTravel - Nynke Oosterman

Kippenvel, dat wil ik jou bezorgen tijdens je reis.

Sinds 2008 in de reiswereld

Al sinds 2008 kan ik al mijn passie voor reizen kwijt in mijn werk. En nu ik mijn eigen reisonderneming gestart ben wordt dat alleen maar meer.Een mobiel reisbureau, dat is wat YourTravel is. Met een koffer vol inspiratie kom ik op afspraak bij je thuis of we hebben mail- en belcontact. Ik bespaar je tijd, geld en zorgen.

Verdwalen in de jungle van reizen? Niet bij mij

Je wilt op vakantie; lekker een weekend weg of misschien wel met de camper door Amerika. Enthousiast begin je met zoeken. Het eerste uur googelen is nog leuk, maar al snel verdwaal je door het enorme aanbod compleet. Herkenbaar? Is het bijvoorbeeld wel een betrouwbare website en waar moet je eigenlijk op letten als je met kinderen reist?

Eigenlijk zou je wel iemand om advies willen vragen. Dat kan! Vertel mij je wensen en ik ga voor je aan de slag. Vanuit eigen ervaring en met heel andere computersystemen dan jij zelf thuis hebt. Ik ken de weg in de wereld van reizen, zo is er voor iedere reiswens een oplossing. En ik denk gelijk met je mee over eventuele transfers, autohuur, verzekeringen en vaccinaties.

Bespaar tijd en geld

Ik bespaar je tijd, het (gezins)leven is namelijk al druk genoeg.Als je belt heb je mij gelijk aan de lijn, geen bandje en zeker geen 10 wachtenden voor je. Ik kom op afspraak bij je thuis, op een moment dat het jou uitkomt, ook in de avond of het weekend. Door exclusieve prijsafspraken betaal je bij mij nooit meer dan wanneer je zelf via internet boekt. De persoonlijke service krijg je er gratis bij.

En ik run mijn reisbureau met zóveel plezier dat de vakantiepret al bij mij begint en niet pas bij vertrek. 

Van weekend weg tot wereldreis

Je kunt bij mij terecht voor een weekend weg, maar ook voor een wereldreis en voor alles daar tussenin. Of je nu een weekend naar Disneyland wil, kiest voor eilandhoppen in Griekenland, op safari wil in Zuid-Afrika of met de camper door Amerika gaat toeren… Bel of mail me gerust.

Samen de wereld ontdekken

Ik ben gespecialiseerd in reizen met kinderen. Zo heb ik jaren gewerkt voor een reisorganisatie die speciale kidsreizen naar verre bestemmingen aanbiedt. En - misschien nog wel belangrijker – samen met mijn eigen kinderen heb ik al flink wat van de wereld gezien. Van een wereldreis door o.a. Sri Lanka, Indonesië, Noord-Amerika en IJsland tot een lange camperreis door Europa. Ik kan adviseren vanuit eigen ervaring. Samen de wereld ontdekken is wat wij het liefste doen!

Zekerheid

Ik kan alle soorten vakanties van de grote reisorganisaties aanbieden, maar natuurlijk werk ik ook samen met kleine, gespecialiseerde organisaties. YourTravel is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds en werkt alleen samen met de meest betrouwbare reisorganisaties. Gaat er toch iets mis op de bestemming, dan heb je mij om op terug te vallen.

Contact

Onder de knop ‘Offerte aanvragen’ vind je een aanvraagformulier. Vul hier je gegevens, reiswensen en de reisdata in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Even bellen of een mailtje sturen mag natuurlijk ook. 

Tel

  06 - 45 02 94 57

Mailto Nynke Oosterman  nynke@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

Nynke Oosterman

YourTravel Agent 

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten