Manita de Kinkelder-de Roo

Travel Agent uit Losser
Lijsterbesstraat 15
7581 XX Losser
Tel : 06-52393434
manita@yourtravel.nl

REIZEN is proeven van de wereld…

Ook al eens door de rijstvelden van China gelopen, gesnorkeld in de baaien van Thailand, oog in oog gestaan met de Big 5 op safari in Zuid-Afrika, heerlijke wijnen geproefd in de Chianti streek van Italië, genoten van een zonsondergang in Santorini, een bigfoot wandeling door de sneeuw in Lapland gemaakt, gevaren op de meren in Canada, walvissen gespot in Nieuw Zeeland, geluierd aan het strand en steden als Berlijn, Rome, New York, Venetië ontdekt…..??  

Welkom op mijn website! Mijn naam is Manita de Kinkelder-de Roo.

Uw eerste stap is gezet om een volgende reiservaring te beleven. Het uitzoeken daarvan en de juiste keuze maken vergt vaak veel tijd. Daarom stel ik mij graag aan u voor als uw Persoonlijke Reisadviseur bij Your Travel die u graag alles uit handen wil nemen. Reizen is mijn grote passie en die wil ik graag met u delen. Daarnaast staan deskundigheid, service en kwaliteit bij mij hoog in het vaandel.

Your Travel – een organisatie van professionele reisadviseurs door heel Nederland - is een vooruitstrevende franchise organisatie met enthousiaste, vakbekwame en persoonlijke reisadviseurs. Your Travel werkt samen met gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland en is lid van de ANVR en SGR. Hiermee wordt uw financiële zekerheid van uw vakantie gewaarborgd.

Door mijn jarenlange ervaring in de reiswereld heb ik vele landen en steden mogen bezoeken waarbij ik veel nuttige en praktische reiservaring heb opgedaan. Dat betekent ook dat ik u waardevolle tips en adviezen kan geven. Naast al uw vakantie- en/of zakenreizen bied ik ook voor groepen de juiste reis op maat. Tevens draag ik zorg voor al die extra’s zoals verzekeringen, visa, autohuur etc. U geeft aan wat u wenst, ik regel het hele pakket.

Of u nu op zoek bent naar een weekendje weg, heerlijke strandvakantie, kampeervakantie, lastminute reis, wintersport, luxe cruise, safari, romantische huwelijksreis of een culturele rondreis, laat het mij weten en ik regel het voor u! Dé perfecte vakantie voor u samenstellen – conform uw wensen en budget – is mijn passie! U hoeft alleen maar te genieten!

Neem daarom geheel vrijblijvend telefonisch of per e-mail contact met mij op om uw wensen te bespreken. Wanneer u dat wenst, kom ik graag bij u thuis op een tijdstip wanneer het u schikt om u te adviseren over uw vakantiemogelijkheden. U kunt erop rekenen dat ik vanuit mijn reiservaring en kennis er alles aan zal doen om u de meest fantastische vakantie te bezorgen!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van leuke aanbiedingen en tips, schrijf u dan in voor mijn nieuwsbrief of volg mij op Facebook.

In het kort nog even de voordelen op een rijtje:

 • Deskundig, persoonlijk en enthousiast advies
 • Ruim 25 jaar kennis en ervaring
 • Van pakketreis tot reis op maat
 • Van weekend weg tot wereldreis
 • Groepsreizen en zakenreizen
 • Volledig onafhankelijk en objectief
 • Samenwerking met reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland
 • Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
 • Op afspraak buiten kantooruren mogelijk
 • Reisadvies en service per telefoon, email of op afspraak bij u thuis of op mijn kantoor
  • Of zelf online boeken op www.yourtravel.nl/manita maar met mijn vertrouwde afhandeling en service
  • en, niet onbelangrijk, bij Your Travel betaalt u niet meer als bij een regulier reisbureau of op internet!

Wilt u meer informatie of eens van gedachten wisselen over uw toekomstige reisplannen, aarzel dan niet en neem gerust contact met mij op, wanneer het ú uitkomt!

Tel

  06-52393434 

Mailto Manita de Kinkelder-de Roo  manita@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

Manita de Kinkelder – de Roo

“….uw reis is mijn zorg!”

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten