Maaike Kerdijk

Travel Agent uit Steenwijk
De Beugel 53
8332 JV Steenwijk
Tel : 06-51712629
maaike@yourtravel.nl

  • Maaike Kerdijk
  • Maaike Kerdijk
  • Maaike Kerdijk
  • Maaike Kerdijk
  • Maaike Kerdijk
  • Maaike Kerdijk
  • Maaike Kerdijk

YourTravel - Maaike Kerdijk

“Travel your way!”

Jouw perfecte vakantie of droomreis

Fietsen door een onbekende stad, de jungle ontdekken, rijden over eindeloze wegen, speuren naar de Big Five, met je blote voeten in de branding, struinen over een lokale markt, een beklimming naar de hoogste top, zandkastelen bouwen met je kinderen, een kookworkshop volgen, tot je knieën in de verse sneeuw… Wat je wensen ook zijn, ik verwerk ze in een reisplan op maat.

Even voorstellen

Welkom op mijn website! Mijn naam is Maaike en ik run mijn eigen reisbedrijf! Met een koffer vol inspiratie en enthousiasme kom ik op afspraak bij je thuis of hebben we contact via mail of telefoon. Laat de voorpret maar beginnen!

Bespaar tijd en geld

Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen zin en tijd om uren op internet te zoeken naar de ideale vakantie? Als jouw persoonlijke reisadviseur neem ik je alles uit handen, zodat jij alleen nog maar je koffer hoeft in te pakken. Door goede vragen te stellen, te luisteren en uit te zoeken, speel ik in op jouw wensen en behoeften. Vanuit eigen ervaring en met andere computersystemen dan jij zelf thuis hebt, zoek ik naar de mooiste invulling en regel alles rondom de keuzes die je maakt. Ik beschik over een groot aanbod van alle bekende Nederlandse, Belgische en Duitse reisorganisaties, maar werk ook samen met kleine, gespecialiseerde of lokale organisaties. Door gunstige prijsafspraken, betaal je bij mij nooit meer dan wanneer je zelf via internet of bij het reisbureau om de hoek boekt. De persoonlijke service van mij krijg je er gratis bij.

Van weekend weg tot wereldreis en alles daar tussenin

Je kunt bij mij terecht voor een weekend weg, een wereldreis en ALLES daar tussenin. Van een stedentrip, zonvakantie, wintersport, groepsreis, vakantie voor het hele gezin tot een cruise, kampeervakantie, safari of huwelijksreis. Alleen de vliegtickets of geheel verzorgde rondreizen op maat in verre werelddelen. Daarbij kan ik ook zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering, auto- en camperhuur, transfers en excursies.

Heb je zelf al een reis gevonden? Omdat ik altijd een uitgebreide prijsvergelijking maak, ga ik graag de uitdaging aan en is het zeer waarschijnlijk dat ik je hetzelfde of wellicht een gunstiger aanbod kan doen.

Zekerheid

YourTravel is aangesloten bij de ANVRSGR, IATA en het calamiteitenfonds en werkt alleen samen met de meest betrouwbare reisorganisaties. Dus 100% betrouwbaar en financiële zekerheid. Gaat er toch iets mis op de bestemming, dan heb je mij om op terug te vallen.

Online zoeken en boeken?

Liever zelf struinen op mijn website en online boeken? Dat kan ook! Met de vertrouwde service en afhandeling door mij. 

Contact en bereikbaarheid

Zin om samen met mij jouw reis te gaan plannen? Of wil je graag kennismaken en de mogelijkheden bespreken? Leuk! Bel, app of mail gerust, of vul je gegevens in op het aanvraagformulier onder de knop ‘Vrijblijvende offerte aanvragen’, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Mijn bereikbaarheid: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 - 17.00 uur. Op afspraak ben ik ook buiten de bovengenoemde tijden bereikbaar. En voor spoedgevallen ben ik 24 uur per dag bereikbaar.

Graag tot snel! Hartelijke groet,

Tel

  06 - 51 71 26 29 

Mailto Maaike Kerdijk  maaike@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

 Je kunt me volgen op Facebook voor reisnieuws, tips en weetjes.  

Maaike Kerdijk
YourTravel Agent

“I need a six month holiday, twice a year”

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten