Loraine Koek

Travel Agent uit IJsselmuiden
Plasweg 76
8271 CK IJsselmuiden
Tel : 06-44604261
loraine@yourtravel.nl

  • Reizen met een verborgen handicap/beperking
  • Reizen met een verborgen handicap/beperking
  • Reizen met een verborgen handicap/beperking
  • Reizen met een verborgen handicap/beperking
  • Reizen met een verborgen handicap/beperking
  • Reizen met een verborgen handicap/beperking
  • Reizen met een verborgen handicap/beperking

Reizen met een verborgen handicap/beperking

 

Ik help graag om de #sunflower herkenbaar te laten worden, als moeder van een zoon met een verborgen handicap / beperking ( Autisme ) vind ik het fijn dat de vele verschillende luchthavens in NL, Europa en de wereld de herkenning hebben van de #sunflower logo, waardoor het reizen met een verborgenn beperking / handicap makkelijker wordt gemaakt. 

Verborgen beperkingen hebben geen fysieke tekenen en omvatten leermoeilijkheden, geestelijke gezondheidsproblemen en mobiliteits-, spraak-, visuele of gehoorstoornissen. Het kan ook gaan om astma, COPD en andere longaandoeningen, maar ook chronische ziekten zoals nierfalen, diabetes en slaapstoornissen als deze ziekten het dagelijks leven aanzienlijk beïnvloeden.

Deze aandoeningen kunnen het dagelijks leven voor veel mensen veeleisender maken. Ze beïnvloeden elke persoon op verschillende manieren en kunnen pijnlijk, uitputtend en isolerend zijn. Zonder zichtbaar bewijs van de verborgen beperking is het voor anderen vaak moeilijk om de problemen te erkennen. Als gevolg daarvan is er vaak weinig sympathie en begrip.

 

Een voorbeeld uit een ervaring met #KLM

 

De Sunflower-lanyard stelt passagiers met een verborgen handicap gerust aan boord van de #KLM Royal Dutch Airlines -vlucht
Onlangs herkende de purser aan boord van een KLM-vlucht twee passagiers die allebei de Sunflower-lanyard droegen.
De eerste passagier reisde alleen , autistisch en extreme vliegangst. De tweede passagier was doof.
“Onze vlucht was vertraagd, wat bijdroeg aan de ongerustheid die beide passagiers ervoeren. Omdat ik de Sunflower-lanyard onmiddellijk herkende, kon ik snel hun behoeftes inschatten en ze op hun gemak te stellen.
De passagier met autisme was ook bang voor mensen en dus lieten we haar eerder aan boord en zorgden ervoor dat ze voldoende ruimte om haar heen had om haar angst te verlichten.
Het leidt geen twijfel dat als ze de Sunflower niet had gedragen, ik niet het vereiste begrip had kunnen tonen en het resultaat zou heel anders zijn geweest. Het Sunflower keycord heeft wonderen verricht! "
 

Zo kun je dus met een verborgen handicap met een gerust gevoel vertrekken vanaf de verschillende luchthavens hier in de omgeving/regio : 

- Amsterdam Airport Schiphol
- Düsseldorf Airport
- Antwerpen airport
- Rotterdam The Hague Airport

Ga je vliegen via Yourtravel Loraine Koek van een van de erkennende luchthavens in deze regio en heb jij/je kind, partner,voogd, medereiziger een verborgen handicap  dan ontvang je van mij deze keycord, waardoor het personeel rekening houdt met je verborgen handicap

 

Wil je meer weten waar de #sunflower nog meer wordt herkend :

Bezoek eens de website : www.hiddendisabilitiesstore.com/nl

 

 

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten