Lammy Winters

Travel Agent uit Zwolle
Meenteweg 27
8041 AT Zwolle
Tel : 06-13231660
lammy@yourtravel.nl

  • Lammy Winters
  • Lammy Winters
  • Lammy Winters
  • Lammy Winters
  • Lammy Winters
  • Lammy Winters
  • Lammy Winters

YourTravel - Lammy Winters

Heeft u reisplannen? Laat mij u adviseren en uw reis volledig verzorgen!

Even voorstellen

Lammy Winters, uw persoonlijk reisadviseur 

Sinds 1996 ben ik in de reisbranche werkzaam en heb ik al vele mooie, interessante bestemmingen gezien.

Door reizen via mijn werk, eigen vakanties, maar ook de vele reiservaringen die klanten met mij hebben gedeeld en het uitwisselen van ervaring met collega's, heb ik veel reis- en bestemmingskennis in huis. 

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en nieuwe bestemmingen neem ik deel aan studiereizen en volg ik regelmatig trainingen en workshops.

Dat biedt u gemak en bespaart u veel tijd. U hoeft niet urenlang op internet te zoeken, waarbij u veel ongevraagde informatie en suggesties krijgt die lang niet altijd aansluiten op uw wensen.

Niet duurder dan een reisbureau

Voor de prijs hoeft u het in ieder geval echt niet te laten! Bij mij betaalt u niet meer dan bij een ander reisbureau. 

U kunt rekenen op mijn persoonlijke service en jarenlange ervaring in het verzorgen van heel diverse soorten reizen en bestemmingen. Van dichtbij tot bestemmingen wereldwijd, met eigen vervoer of per vliegtuig, schip, touringcar, trein, het maakt niet uit. Het kan een volledig georganiseerde reis zijn, maar ik kan een reis ook helemaal voor u op maat samenstellen.

Zelf online zoeken en boeken?

Wilt u reismogelijkheden via internet raadplegen en een geschikte vakantie uitzoeken? 
Uiteraard kan dat bij mij ook! Ik kan daarnaast met u meedenken, u deskundig adviseren en u op belangrijke en interessante voordelen wijzen en aanvullende tips geven. U kunt vertrouwen op een uitgebreide service en ik zorg dat uw vakantie goed wordt geregeld!

Mocht u er toch niet uitkomen of boekt u liever niet via de website?
Belt u mij of stuurt u mij gerust een email en leg uw plannen, wensen en bijzonderheden bij mij neer. In het persoonlijk contact met u spreek ik graag alles goed met u door om een geschikte reis voor u te kunnen vinden. Eventueel kan ik een afspraak voor u inplannen op een passend tijdstip bij u thuis. 's Avonds en in het weekend ben ik hiervoor ook bereikbaar! 

Bij de reis kan ik vooraf ook al een aantal zaken voor u reserveren zoals autohuur, excursies, voorstellingen, luchthavenvervoer, transfers, openbaarvervoerkaarten, stoelreservering bij vluchten en visumaanvraag. Vooraf boeken is veelal net zo voordelig en vaak praktischer. Daarnaast voorkomt u een mogelijke teleurstelling als er later geen beschikbaarheid meer blijkt te zijn.

Naast het regelen van uw reis kunt u bij mij ook terecht voor het afsluiten van een annulerings- en reisverzekering . Met mijn ruime ervaring op dit gebied, stem ik de diverse verzekeringspakketten en uitbreidingen af op uw reis. Dan sluit de verzekering zo goed mogelijk aan op uw reis. Daarnaast help ik u ook als u een beroep moet doen op de verzekering. Als u de reis door onvoorziene omstandigheden helaas toch moet annuleren, voortijdig moet afbreken of tijdens uw vakantie kosten maakt die betrekking hebben op de reisverzekering, heeft u daarmee ook weer een zorg minder.

Zekerheid

Als zelfstandig reisadviseur ben ik aangesloten bij YourTravel. Daardoor kan ik u mogelijkheden bieden uit een zeer uitgebreid en onderscheidend assortiment. Ik maak alles compleet voor u in orde, zoals u dat wenst. Uiteraard is YourTravel aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, waarmee de service en kwaliteit van uw reis is gewaarborgd.

Vindt u het prettig dat het vele uitzoekwerk uit handen wordt genomen en u bij 1 contactpersoon terecht kunt die alles rondom de reis voor u regelt?
Leg uw wensen gerust aan mij voor. Ik help u graag om van uw vakantiedroom een optimale vakantiebeleving te maken. 

Contact

Lammy Winters
YourTravel Agent

Tel

  06-13231660 

Mailto Lammy Winters  lammy@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten