Annemieke Roelofsen

Travel Agent uit Vriezenveen
Strekel 1
7671 NV Vriezenveen
Tel : 06-54367675
annemieke@yourtravel.nl

  • Annemieke Roelofsen
  • Annemieke Roelofsen
  • Annemieke Roelofsen
  • Annemieke Roelofsen
  • Annemieke Roelofsen
  • Annemieke Roelofsen
  • Annemieke Roelofsen

Annemieke Roelofsen, uw persoonlijke reisadviseur

“ Unexplored paths lead to undiscoverd treasures” Een reis is voor iedereen binnen handbereik, de kunst is om de reis te vinden die bij u past.

Even voorstellen

Ik ben Annemieke Roelofsen, uw persoonlijke reisadviseur, thuis in de wereld. Door het werk als reisadviseur en mijn grootste hobby reizen ben ik al op veel  bijzondere plekken in de wereld geweest.

Ervaring

Ik heb  jarenlange wintersportervaring in o.a. Oostenrijk. Ook het prachtige land Spanje waaronder diverse Canarische Eilanden, Menorca, Ibiza en Mallorca heb ik meerdere malen bezocht, de Griekse Eilanden, Turkije, Portugal, Italië en Frankrijk maar ook de minder bekende landen als Polen en Hongarije.

Ook buiten Europa

Ook buiten Europa heb ik een aantal bijzondere bestemmingen mogen bezoeken waaronder Maleisië, Australië en de prachtige Caribische eilanden Barbados en St. Lucia. Diverse wereldsteden binnen en buiten Europa zijn mij niet onbekend.

Mijn kennis en ervaring gebruik ik graag om uw vakantie tot een mooie belevenis te maken. Maar ook voor uw zakelijke reizen kunt u bij mij terecht. 

Voor u dus geen eindeloze zoektochten meer op internet of rekening houden met openingstijden.

Zekerheid

Én zeker niet onbelangrijk in deze tijd; YourTravel is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds dus u kunt met een gerust hart op reis.

Contact

Waar wacht u nog op? Als u vakantieplannen heeft, neemt u dan geheel vrijblijvend ( telefonisch ) contact met mij op, uiteraard kan dit ook via e-mail.

U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u liever een persoonlijk gesprek bij u op kantoor of bij u thuis, dan maak ik graag een afspraak.

Tel

  06-54367675 

Mailto Annemieke Roelofsen  annemieke@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

Tot snel!

Hartelijke groet,

Annemieke Roelofsen

“Travel is the only thing you buy that makes you richer”

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten