Sanny Dane

Travel Agent uit Nieuw Vennep
Wagnerlaan 17
2151 GV Nieuw Vennep
Tel : 06-14479621
sanny@yourtravel.nl

  • Sanny Dane
  • Sanny Dane
  • Sanny Dane
  • Sanny Dane
  • Sanny Dane
  • Sanny Dane
  • Sanny Dane

YourTravel - Sanny Dane

Na bijna 4 jaar met genoegen te hebben gewerkt in mijn bedrijf YourTravel agent Sanny Dane, heb ik besloten om een andere carrière te starten.

Het hoeft niet te betekenen dat u uw reizen in het vervolg op een andere manier moet gaan regelen. Ik heb mijn zeer goede collega Ingrid Guezen namelijk gevraagd om uw toekomstige vakanties te verzorgen. Door deze samenwerking garandeer ik nog altijd kwalitatief, hoogstaande en onafhankelijke reisadviezen, met de welbekende persoonlijke service; vóór, tijdens en ná uw reis. 

Maak kennis met Ingrid

Net als ik is Ingrid met haar passie voor reizen en haar jarenlange ervaring in deze geweldige branche, u graag van dienst bij het organiseren van uw vakantie- en zakelijke reizen.

Lopende boekingen

Voor lopende boekingen kunt u mijn e-mailadres sanny@yourtravel.nl blijven gebruiken. Ik beantwoord graag uw vragen. Klanten die momenteel een reis gereserveerd hebben en nog gaan vertrekken, kunnen uiteraard rekenen op mijn service voor tijdens en na de reis.

Nieuwe aanvragen

Nieuwe aanvragen kunt u rechtstreeks mailen aan Ingrid. Haar e-mailadres is ingrid@yourtravel.nl. Telefonisch is zij te bereiken op 06-30713546. Wanneer u eerst persoonlijk kennis met haar wilt maken maakt zij graag een afspraak om bij u langs te komen. Zij neemt dan een heerlijke verrassing mee als dank voor uw vertrouwen.

Contact

U kunt per mail, telefonisch, persoonlijk of direct een vrijblijvende offerte aanvragen om uw reiswensen aan haar kenbaar te maken en zij gaat enthousiast voor u aan de slag.

Met vriendelijke groeten,
Sanny Dane

Tel

  06-14479621 

Mailto Sanny Dane  sanny@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten