Patricia van Trigt

Travel Agent uit Amstelveen
Klipper 20
1186 VW Amstelveen
Tel : 06-17188229
patriciavantrigt@yourtravel.nl

 • Patricia van Trigt
 • Patricia van Trigt
 • Patricia van Trigt
 • Patricia van Trigt
 • Patricia van Trigt
 • Patricia van Trigt
 • Patricia van Trigt

YourTravel - Patricia van Trigt

Welkom op mijn website, leuk dat u hier bent. 

Ziet u door de bomen het bos niet meer?

Al uren gezocht naar uw ideale verblijf of vakantie op internet en google? Ik heb een geruststelling voor u, ik kan dit voor u uit handen nemen. 

Tja wat is mijn specialisme, 

Ik kan natuurlijk van alles gaan opnoemen, maar ik denk, dat ik kan zeggen, dat mijn spontaniteit en eerlijkheid de beste redenen zijn, waarom je met mij zaken wilt gaan doen.
Daarnaast heb ik  30 jaar vak- en reiskennis. Mijn zakelijke netwerkcollega's zouden zeggen, haar serviceverlening gaat heel ver. Je kan haar 24/7 bereiken en zij neemt letterlijk alles uit handen. 

2020

Het jaar 2020 is een heel zwaar jaar geweest. Ik riep nog in februari 2020, dat ik mijn hele jaaromzet al binnen had. Hoe heerlijk was dat. Nooit had ik op dat moment kunnen bedenken, dat het een maand later allemaal anders zou gaan worden. Ik kan zeggen, het was 1 groot drama, voor mijn klanten en voor mijzelf. Weg vakanties, reizen en jaaromzet. Verdriet, boosheid en ongeloof van, dit kan toch niet waar zijn. Dit is de tot nu toe grootste nachtmerrie binnen de reiswereld. Geen inkomen, geen reizen en geen goede vooruitzichten. Wat nu????


Ik ben natuurlijk als eerste mijn klanten uit de brand gaan helpen met hun omboekingen en annuleringen van hun reizen. Vandaag de dag kan ik zeggen, dat al mijn klanten hun reissommen vergoed hebben gekregen. Geen vouchers hoor, maar uitbetalingen. Hier en daar heb ik ook te maken gehad met vouchers, maar dat was voor mijn klanten geen probleem, omdat zij precies wisten waar zij aan toe waren. De klanten konden dag en nacht terecht met al hun vragen over hun nog geboekte reis in de toekomst. Moeten wij gaan, kunnen wij het  niet annuleren, hoe nu verder. Ook daar kon de klant bij mij voor terecht. 

Toen op een dag kreeg ik tijdens een netwerkbijeenkomst de oproep te horen, dat iemand coronatesters zocht. Vanuit mijn hart riep ik meteen ja dat wil ik, want eindelijk kon ik wat betekenen voor de samenleving. Uiteindelijk ben ik nu een jaar werkzaam bij het bedrijf HealthCheckCenter. Eerst ben ik 5 maanden een testster geweest, tussendoor nog een periode een coordinator van het testcentrum te Badhoevedorp en nu ben ik al weer een paar maanden werkzaam bij de helpdesk. Nooit heb ik kunnen bedenken, dat mijn kennis in de reiswereld zo van pas zou komen in de testwereld. Wij testen voornamelijke reizigers. Inmiddels ben ik twee keer geinterviewd door 2 vakbladen. Mocht je het leuk vinden om mijn verhaal te lezen, klik dan op deze website;
https://magazine.travelpro.nl/44/huisartslab-doet-zn-stinkende-best/ .   Ter informatie; Het Huisarslab was de voormalige naam voor het HealthCheckCenter.

2021

De reiswereld zat tot en met 15 mei geheel potdicht. Hoe blij was ik gisteren om te horen, dat er weer reismogelijkheden zijn. De boekingen komen weer langzaam op gang.
Ik heb veel geleerd en ingezien wat mijn grote voordelen voor u zijn; 

Voordelen

Voordelen op een rijtje:

 • U hoeft de deur niet uit
 • U krijgt advies op tijden dat het u uitkomt, ik ben ook bereikbaar buiten kantooruren
 • U krijgt veel persoonlijke aandacht
 • U heeft een vast aanspreekpunt vanaf het 1e contact tot na terugkomst van de reis
 • De service kost niets meer dan een regulier reisbureau, daardoor geschikt voor alle doelgroepen
 • Geen verrkooppraat, maar een eerlijk advies
 • Bij een boeking krijgt u onze gratis YourTravel app
 • Wij hebben een eigen website waarop u  uw reis kunt boeken
 • U krijgt bij inschrijving een prachtige nieuwsbrief met allerlei tips en leuke vakantieideeën

FACEBOOK

Like mijn pagina en blijf automatisch op de hoogte.

Mijn tip voor u: Op Facebook post ik vaak nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Like mijn pagina en blijf automatisch op de hoogte. 

Contact

Ik zou het fantastisch vinden, als u met mij contact opneemt. Ik wil graag voor u die topvakantie met geweldige ervaringen regelen.

Tel

  06-17188229 

Mailto Patricia van Trigt  patriciavantrigt@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 


Groet,

Patricia van Trigt 

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten