Desiree Kok

Travel Agent uit Blaricum
Bussummerweg 39
1261BZ Blaricum
Tel : 06-20300510
desiree@yourtravel.nl

  • Edinburgh
  • Edinburgh
  • Edinburgh
  • Edinburgh
  • Edinburgh
  • Edinburgh
  • Edinburgh

Fam Trip Edinburgh

Op uitnodiging van een van mijn partners gespecialiseerd in groep en incentive activiteiten vertrok ik voor een 2-daagse citytrip in maart 2019 naar Edinburgh.

 De reis duurde maar van zaterdagochtend tot zondagavond, maar ook in zo’n kort tijdsbestek kun je ontzettend veel zien en doen. Zo stapte wij direct na aankomst op de luchthaven in een exclusief gecharterde Classic Double Decker, compleet met gekostumeerde kaartjesknipper, een ontbijtmand en drankjes. Hiermee togen wij naar de stad waar een aantal stops werden gemaakt bij diverse bezienswaardigheden en waar telkens een lokale specialiteit werd geproefd onder het mom van Tasting Edinburgh. De ene keer was er een proeverij van gin, shortbread of worst in een speciaalzaakje en de andere keer stond een vertegenwoordiger van de agent ineens op de hoek te wachten met bijzondere kaasjes. Nadat er afscheid genomen was van de bus zette de proeverij zich enthousiast voort tijdens een stadswandeling waarbij o.a. Haggis werd geproefd (Schotse ‘lekkernij’ van ingewanden…) en gelukkig ook een heerlijk Afternoon Tea hoorde!

 Fam trip Edinburgh - Scottish Kilts

Nadat er ingecheckt was in het hotel werden de heren gekleed in een volledige Scottish Kilt outfit, inclusief de juist schoenen en kousen met kwastjes, terwijl wij, de dames, een mooie ruiten sjerp met grote speld omgehangen kregen. In het gezelschap van een doedelzakspeler wandelde het groepje, onder veel belangstelling van vooral andere toeristen, in een kwartiertje naar het restaurant waar het diner plaatsvond. De avond stond verder in het teken van een rondleiding door sinister Underground Edinburgh.

 Kleiduiven schieten - leuke incentive activiteit

 

De tweede dag speelde zich buiten de stad af, grotendeels op een landgoed. Allereerst werden de golf skills verbeterd tijdens een golf clinic. Deze werd gevolgd door een ‘potje’ kleiduivenschieten waarna een bezoek aan het landhuis op het programma stond. De lunch, fish and chips uiteraard, vond plaats in een klein havenplaatsje en dat was dan ook gelijk het afscheid van Schotland, dat zich overigens met prachtig weer van zijn beste kant had laten zien!

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten