Desiree Kok

Travel Agent uit Blaricum
Torenlaan 12
1261 GD Blaricum
Tel : 035-2400144
desiree@yourtravel.nl

  • Laren MHC Verenigingsactie
  • Laren MHC Verenigingsactie
  • Laren MHC Verenigingsactie
  • Laren MHC Verenigingsactie
  • Laren MHC Verenigingsactie
  • Laren MHC Verenigingsactie
  • Laren MHC Verenigingsactie

 

Ondersteun hockeyclub Laren en
boek uw vakantie bij YourTravel-agent Desiree Kok uit Blaricum.

CLUBKAS ACTIE

 Samen sterk voor Laren! Uw vakantie is geld waard!

De Larensche Mixed Hockey Club ontvangt een donatie voor de clubkas voor elke geboekte reis*, groot of klein, gemaakt bij YourTravel-agent Desiree uit Blaricum.

Laren kan het geld goed gebruiken. Voor materialen, onderhoud, toernooien, noem maar op... YourTravel-agent Desiree wil helpen deze doelen te realiseren door donaties te geven voor iedere reis die door Larenleden bij haar worden geboekt.

YourTravel-agent Desiree Kok: "Als hockeymoeder ben ik al jaren betrokken bij Laren en snap ik heel goed, dat het voor de club moeilijk is iets extra's voor de leden te organiseren of aan te schaffen. Op deze manier wil ik graag iets voor de club doen, waar mijn kinderen met veel plezier hun jeugd hebben doorgebracht en op dit moment speelt mijn jongste dochter, Fleur, met veel plezier voor het 4e jaar in Laren Dames1!  U snapt het, mijn hart is al jaren blauw!

Maatwerk, kennis van bestemmingen, persoonlijk contact van mens tot mens, 24/7 bereikbaar, aangesloten bij de grootste club van persoonlijke reisadviseurs, samenwerking met reisorganisaties wereldwijd, 100% privacy, en aangesloten bij garantiefondsen: ANVR en SGR.

Online kunt u inmiddels ook bij mij uw reis boeken, ben ik offline, via mijn website kunt u 24/7 uw vakantie eenvoudig boeken, maar wel met mijn persoonlijke afhandeling en ondersteuning! Voor, tijdens en na uw reis. Klik hier

Ondersteun onze club en boek uw vakantie bij YourTravel-agent Desiree in Blaricum.

Voor meer informatie kunt u ook persoonlijk contact met mij opnemen.
035-2400144 of desiree@yourtravel.nl

De hoogte van uw reissom bepaalt welk bedrag er gedoneerd wordt, variërend van € 10 tot € 60. Elk kwartaal krijgt onze vereniging de bedragen bijgeschreven en zullen wij u op de hoogte houden wat de stand is voor onze vereniging. 

*) Er geldt een minimale reissom van € 500,- per boeking. Boekingen met uitsluitend losse vliegtickets vallen hierbuiten.

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten