Desiree Kok

Travel Agent uit Blaricum
Bussummerweg 39
1261BZ Blaricum
Tel : 06-20300510
desiree@yourtravel.nl

  • Desiree Kok
  • Desiree Kok
  • Desiree Kok
  • Desiree Kok
  • Desiree Kok
  • Desiree Kok
  • Desiree Kok

YourTravel Desiree Kok

 Even voorstellen!

Ik ben Desiree Kok, hét gezicht van reisbureau YourTravel Blaricum. 

I MAKE DREAMS COME TRUE - I AM YourTravel AGENT 

Uw droomreis begint hier. Bij YourTravel agent Desiree Kok.

Wilt u een weekend weg naar een bijzondere stad? Dan wilt u vast ook graag weten welke expositie u daar niet mag missen, een nog niet ontdekt winkelgebied bezoeken, vooral niet eindeloos lopen zoeken naar de bezienswaardigheden die u niet mag missen, plek hebben in dat heerlijke restaurant waarover iedereen het heeft en bovendien in een geweldig hotel verblijven, in de juiste kamer met uitzicht over dat leuke marktje… Of gaat u met de kinderen op safari en wilt u daar een onvergetelijke familiereis van maken? Droomt u van een super-de-luxe droomreis naar de zon of een natuurvakantie in de bergen? Een leuke citytrip wellicht? Reizen komen in vele soorten en maten. Als u een passend reisadvies zoekt met service op hoog niveau, bent u bij mij aan het juiste adres.

Uw ideale reis

Als YourTravel-agent verzorg ik graag de voorbereiding en samenstelling van uw ideale reis. Ik heb daarvoor de juiste kennis in huis en beschik bovendien over een groot netwerk over de hele wereld. Bovendien neem ik regelmatig deel aan studiereizen en informatiebijeenkomsten van leveranciers en verkeersbureaus. De reiswereld heeft voor mij geen geheimen en die geheimen deel ik graag met u. 

Uw wensen, uw reis

Door mij te verplaatsen in uw wensen en deze te combineren met mijn kennis, bent u verzekerd van een zorgeloze reis. Ik ben uw persoonlijke reisadviseur en dat betekent dat mijn werkwijze ook echt persoonlijk is. U vertelt uw wensen hier op kantoor, bij u thuis, over de telefoon of per mail en ik stel voor u uw ideale reis samen. Zo krijgt u altijd een reisadvies dat helemaal is afgestemd op uw wensen. Bovendien ben ik 24/7 bereikbaar, voor, na, maar ook tijdens uw reis. Zo sta ik altijd stand-by in onverhoopte situaties. Een aanspreekpunt, de beste service; voor mij is dat de normaalste zaak van de wereld. Service waarvoor u trouwens niet meer betaalt dan bijvoorbeeld op een reisbureau. Met bovendien alle zekerheid die u nodig heeft.

Zekerheid

Als persoonlijk reisadviseur ben ik lid YourTravel (ANVR-SGR), de toonaangevende franchiseketen van zelfstandig reisadviseurs. Dat geeft zekerheid. 

Persoonlijk advies

Heeft u al een bestemming in gedachten of heeft u nog helemaal geen idee waar u naartoe wilt? Kom gerust eens bij mij langs op mijn kantoor in Blaricum, nodig me uit voor een gesprek bij u thuis, bel me, of stuur me een mail. Zo’n vrijblijvende eerste afspraak geeft u goed beeld van de mogelijkheden.

Contact

Tel

  06-20300510

Mailto Desiree Kok  desiree@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Desiree Kok

YourTravel agent..

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten