Patricia Braat

Travel Agent uit Gemert
Fielepien 17
5422 DL Gemert
Tel : 06-50601266
patricia.braat@yourtravel.nl

  • Gastenboek
  • Gastenboek
  • Gastenboek
  • Gastenboek
  • Gastenboek
  • Gastenboek
  • Gastenboek

GASTENBOEK!

Ik zou het leuk vinden als je met anderen wilt delen hoe je mijn service hebt ervaren! Stuur je berichtje naar patricia.braat@yourtravel.nl en ik plaats het.

 

--------------------------------

Anderen over Patricia

 

-Eilandhoppen Griekse Eilanden-

We zijn compleet ontzorgd door Patricia van YourTravel en gaan bij een volgende vakantie weer een beroep op haar doen. Onze vakantie van twee weken was op maat voor ons gemaakt en voldeed volledig aan onze wensen. Patricia heeft de juiste vragen gesteld voor ons vertrek, zodat zij precies wist wat wij nodig hadden. Tijdens de vakantie werden eventuele problemen in het land zelf vakkundig en onmiddellijk opgelost. We zijn goed begeleid waar dat nodig was, maar alleen als dat nodig was. Heel passend dus voor ons en we zijn blij dat we een vakantie hebben gehad ondanks dat het niet de meest eenvoudige tijd is om op vakantie te gaan.

Dank je wel Patricia voor jouw steun en betrokkenheid.

Met vriendelijke groet, Lex.

 

-Lissabon-

Heel erg bedankt voor het plannen van onze vakantie naar Lissabon. De service was top! Zelfs tijdens onze vakantie konden we je vragen om een auto te huren, en ook dit was top geregeld! Nogmaals, heel erg bedankt voor de fijne en zorgeloze vakantie!

 

Groetjes Jurn en Bibi

 

 

 

-Valencia-

Beste Patricia, 

Onze complimenten voor jou over de manier van organiseren, zodat wij konden genieten van een zorgeloze vakantie! Jouw advies om naar Valencia te gaan was een zeer goede keuze geweest. De vliegtijden van vertrek en terugkomst zorgde ervoor dat we ook daadwerkelijk vijf volle dagen van Valencia konden genieten. Voor de vlucht hoefde we ons nergens druk over te maken, zolang we onze telefoon bij ons hadden, hadden we alle belangrijke documenten en hoefde we alleen nog maar op de juiste tijd op plek van bestemming te zijn. Doordat we alleen maar handbagage hadden waren we vlug door de douane heen. Je had ons goed geïnformeerd van wat we mee mochten nemen, stoelkeuze van het vliegtuig en de gebruikelijke gewoontes van Valencia. Ook voor de terugreis had je ons weer ingecheckt en kregen we via het hotel onze boardingpas voor het vliegtuig.   

Bedankt voor alle goede zorgen omtrent het organiseren van onze vakantie! We hebben ervan genoten!

Groetjes, 

Ivo en Linda 

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten