Patricia Braat

Travel Agent uit Gemert
Fielepien 17
5422 DL Gemert
Tel : 06-50601266
patricia.braat@yourtravel.nl

  • Patricia Braat
  • Patricia Braat
  • Patricia Braat
  • Patricia Braat
  • Patricia Braat
  • Patricia Braat
  • Patricia Braat

 ZELFSTANDIG REISADVISEUR - Patricia Francois-Braat

Je krijgt reisadvies op de plek en het tijdstip dat jou uitkomt.

Als zelfstandig reisadviseur help ik je graag met al jouw reiswensen.

Of het nu om een lang weekend weg of een wereldreis gaat. Ik neem je graag het werk uit handen zodat je alleen maar hoeft te genieten van een welverdiende vakantie! 

Jouw reis = maatwerk

Je kunt bij mij terecht voor de meest uiteenlopende reiswensen en kunt rekenen op een reisadvies met nét dat beetje extra. Ik werk samen met een zeer grote selectie van gerenommeerde partners waardoor het mogelijk is jouw reis geheel samen te stellen naar jouw wensen. Ook op het gebied van bijzondere reizen op maat, lokale, kleinschalige en luxe reisproducten ben je bij mij in goede handen. Heb je zelf al een reis op Internet of Google gezien? Neem dan juist ook contact met mij op. Door het prijsvergelijk wat ik voor jou maak bij de Nederlandse, Belgische en Duitse reispartners is de kans zeer groot dat ik hetzelfde of zelfs een beter aanbod kan doen!

Met veel enthousiasme stel ik ook graag, geheel op maat, jouw reis samen en verras ik je met bijzondere adresjes. Doordat YourTravel is aangesloten bij het ANVR en SGR, is je reis altijd in goede handen. 

Excellente service

Je krijgt reisadvies op de plek en het tijdstip dat jou uitkomt. Dat kan natuurlijk ook telefonisch, per e-mail of via social media.

Deze service is vanzelfsprekend en kost niets extra. De reis is dan ook niet duurder dan de reis die je ziet op internet.

Online zoeken en boeken?

Het is ook mogelijk om online te boeken. Heb je via deze site je reis online gevonden en geboekt? Dan zorg ik voor de verdere afhandeling. 

Contact

Neem geheel vrijblijvend contact op.

Onder de knop ‘Offerte aanvragen’ vind je een aanvraagformulier. Vul hier je gegevens, reiswensen en de data in wanneer je weg wilt gaan. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Even bellen of een mailtje sturen mag natuurlijk ook.

Tel

  06-50601266 

Mailto Patricia Braat  patricia.braat@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

Patricia Francois-Braat

yourtravel travel_agent_patricia_braat

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten