Louise van Kaam

Travel Agent uit Zevenbergen
Melijn 28
4761 NN Zevenbergen
Tel : 06-53798184
louise@yourtravel.nl

  • Groepsreizen & Incentives
  • Groepsreizen & Incentives
  • Groepsreizen & Incentives
  • Groepsreizen & Incentives
  • Groepsreizen & Incentives
  • Groepsreizen & Incentives
  • Groepsreizen & Incentives

LOUISE VAN KAAM VAN YOURTRAVEL UIT ZEVENBERGEN IS GESPECIALISEERD IN GROEPSREIZEN & INCENTIVES

Wat de samenstelling van jullie gezelschap ook is: ik ben er er om ervoor te zorgen dat de reis ónvergetelijk wordt. Ik neem u al het werk uit handen en organiseer uw groepsreis van A tot Z. 

Hoe werkt het?

Geheel vrijblijvend plannen we een gesprek in. Dit kan op locatie, maar dit kan ook telefonisch.
Jullie als klant écht leren kennen, is wat ik belangrijk vind. Alleen op deze manier kunnen we een reis samenstellen die je verrast en keer op keer weer vrolijk maakt. Wat jullie wensen ook zijn, ik ben er om ervoor te zorgen dat de reis onvergetelijk wordt!

Het gesprek

Ik zou graag willen weten welke bestemming(en) jullie aanspreekt, wat het doel van de reis is, hoe de samenstelling van de groep is en natuurlijk wat jullie budget is. 
Met deze gegevens ga ik aan de slag. Later ontvangen jullie van mij een geheel vrijblijvende offerte. Uiteraard is deze offerte nog aan te passen totdat de reis helemaal voldoet aan jullie wensen.

Wanneer jullie akkoord gaan met het voorstel ontvangen jullie mij diverse deadlines over het aan te leveren van de definitieve deelnemersaantallen, deelnemerslijsten, eventuele menu keuzes en dieetwensen. Na het doorgeven van de aantallen, ontvangt u van mij een bevestiging van de groepsreis.

Brancheorganisaties

YourTravel is aangesloten bij diverse brancheorganisaties zoals ANVR, SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds. Voor vliegreizen hebben wij een eigen IATA afdeling in huis waar de vliegtickets van alle airlines geboekt kunnen worden. Bovendien hebben wij een aansprakelijkheidsverzekering. Uw reis is dus in goede handen!

Reisbegeleiding

Wilt u graag een reisbegeleider mee op reis? Dat kan! Voor een klein bedrag zorgen wij ervoor dat er iemand mee gaat met de reis om ter plaatse alles in goede banen te leiden. U hoeft zelf nergens over na te denken! 

Mail naar Louise@yourtravel.nl of bel met 0653798184 voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte!

 

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten