Ellis Jakobs

Travel Agent uit Roosendaal
Merelberg 15
4708 NE Roosendaal
Tel : 06-40212491
ellis@yourtravel.nl

  • Ellis Jakobs
  • Ellis Jakobs
  • Ellis Jakobs
  • Ellis Jakobs
  • Ellis Jakobs
  • Ellis Jakobs
  • Ellis Jakobs

YourTravel - Ellis Jakobs

Welkom!

In mijn wereld, de wereld van de reizen. Één wereld, maar waarin altijd iets nieuws valt te ontdekken! Want vakanties maken het leven nou eenmaal leuker. Tenminste, als deze goed zijn voorbereid. En dat wil ik graag voor u doen: de voorbereiding, u ontzorgen dus.

Wie ben ik?

Mijn naam is Ellis Jakobs, sinds 1996 werkzaam in de reisbranche en sinds 2013 werkzaam als Zelfstandig Reisadviseur aan huis.

Door goed te luisteren en te inventariseren probeer ik de juiste reis voor u samen te stellen en te boeken. Daarbij houdt het na het vastleggen van de reis niet op. Begeleiding tot na uw vakantie, persoonlijke aandacht. Dat is waar ik voor sta. Service dus. Waar u niets méér voor betaald. Daarom leer ik u graag eerst wat beter kennen, iedere klant en iedere reis is immers weer anders. Heeft u liever zelf de touwtjes in handen maar als u nét even dat stukje extra service wenst, kunt u ook bij mij terecht. Daarbij legt u de reis vast wanneer het u schikt, maar maakt u daarnaast wel gebruik van mijn aanvullende service. U krijgt reistips, heeft een goed bereikbare back up die meedenkt en bovendien ontvangt u de reisbescheiden (met koffer labels) kort voor vertrek netjes in een mapje bij u thuis, vergezeld van een kleine attentie. Net zoals vroeger dus, nou ja… bijna dan.

Hoe werk ik?

Ik inventariseer zo snel mogelijk uw wensen en stel nog wat aanvullende vragen. Uiteraard mag u mij ook bellen om uw reiswens door te spreken.  Voor een afspraak bij u of bij mij thuis sta ik zeker open. Vooral als u een nieuwe klant bent, is het fijn elkaar eerst te leren kennen. Dat kan overigens zowel overdag als in de avonduren, alsmede in het weekend. Ik maak graag een afspraak. Vervolgens ontvangt u een aantal reisvoorstellen waaruit u kunt kiezen. Daarbij maak ik gebruik van diverse reisaanbieders/leveranciers uit binnen- en buitenland. Reizen op maat behoren zeker tot de mogelijkheden. Dan stel ik als het ware zelf een pakketreis voor u samen die bestaat uit meerdere onderdelen. Scheelt u veel tijd en bent u verzekerd van een passende reis.

Wat zijn uw wensen?

Wie bent u en wat zijn uw wensen?

Daar kom ik graag achter. In ieder geval heeft u me hier al gevonden en heb ik hopelijk uw interesse gewekt.

Online zoeken en boeken?

Liever zelf struinen op de website en zelf online boeken? Dat kan ook! Met de vertrouwde service en afhandeling door mij.

Contact

Via de mail, mijn website of Facebookpagina ben ik altijd bereikbaar.

Zin om de koffers te gaan pakken?

Tel

  06-40212491 

Mailto Ellis Jakobs  ellis@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

Ellis Jakobs

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten