Daniëlle van Egeraat

Travel Agent uit Bergen op Zoom

Bergen op Zoom
Tel : 06-83572532
danielle@yourtravel.nl

 • Daniëlle van Egeraat
 • Daniëlle van Egeraat
 • Daniëlle van Egeraat
 • Daniëlle van Egeraat
 • Daniëlle van Egeraat
 • Daniëlle van Egeraat
 • Daniëlle van Egeraat

Danielle van Egeraat - YourTravel Bergen op Zoom

“Graag help ik je geheel vrijblijvend met het vinden van je droomreis!”  

Samen schelpen zoeken op het strand op Bali, rondrijden in een grote auto door de USA, je tentje opzetten in Normandië of met een scooter door de straten van Rome. Een reis (kort of lang, ver of dichtbij) betekent voor mij iedere keer weer een ander verhaal. ‘Weet je nog die ene vakantie dat..?’ ‘Kun je je dat leuke hotelletje nog herinneren..?’ Je haalt vaak herinneringen op van wat je op vakantie samen hebt beleefd. Vakantie staat bij mij voor het creëren van herinneringen en het hebben van quality time met elkaar. Dat kan alleen maar als een vakantie goed geregeld is. 

Even voorstellen 

Ik ben Daniëlle van Egeraat, actief in de reiswereld sinds 2008. Door mijn jarenlange werk- en reiservaring heb ik verschillende soorten vakanties mogen beleven. Van bungalowpark tot kamperen, van weekendjes weg naar een Disney hotel tot een vakantiehuis in de Ardennen, van stedentrip tot wintersport, van zonvakantie tot verre rondreis, mét en zonder gezin. Ik heb het allemaal gedaan en heb in totaal al 37 landen bezocht. Ik zal je met veel enthousiasme over mijn ervaringen vertellen en je het juiste advies voor je eigen vakantie geven. Ik kan veel vragen uit eigen ervaring beantwoorden en als ik het niet weet, heb ik meer dan 300 enthousiaste collega's waaraan ik het kan vragen! 

Gemak & tijdsbesparing 

Een vakantie zelf uitzoeken en regelen kost veel tijd en energie. Er is een groot aanbod. Ik neem je dit werk graag uit handen. Je kunt bij mij terecht voor elke soort vakantie. Of het nu gaat om een weekendje weg, zonvakantie, vliegtickets, wintersport, stedentrip, rondreis, huwelijksreis, wereldreis, cruise, reis op maat: jouw reis is bij mij in vertrouwde handen.

Het is voor mij een uitdaging om de perfecte reis voor je te regelen. Na inventarisatie van je wensen ga ik voor je op zoek naar een reis die bij je past. Ik zoek het in detail voor je uit. Ik zal hierbij een prijsvergelijking maken, maar ik zal ook zeker een vergelijking maken in bijvoorbeeld programma of accommodatie. Ik ga voor je op zoek naar de beste reis voor de beste prijs.

Heb je zelf een reis op internet gezien? Neem juist dan contact met mij op. Het is zeer waarschijnlijk dat ik je hetzelfde of wellicht een gunstiger aanbod kan doen. Ik kan met je meedenken, je op belangrijke dingen en voordelen wijzen en je voorzien van leuke tips! 

Wat kun je van mij verwachten? 

 • Reisadvies op maat
 • Één vast aanspreekpunt die met je begaan is, zowel voor, tijdens als na je reis
 • Nauwkeurig en persoonlijk is mijn aanpak
 • Contact via telefoon, email, WhatsApp, social media, ook in de avonduren en weekend
 • Indien gewenst een persoonlijk gesprek aan jouw keukentafel
 • Vrijblijvende reisvoorstellen
 • Meer service voor dezelfde prijs 

Zekerheid, betrouwbaarheid en geen meerkosten 

YourTravel is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, waardoor ik beschik over belangrijke reisgaranties. Zeker in onrustige tijden is het belang van deze garanties weer extra naar voren gekomen. YourTravel werkt bovendien samen met heel veel betrouwbare en flexibele reisorganisaties waar goede contracten mee zijn afgesloten, waardoor je reis altijd in goede handen is. Mijn persoonlijk reisadvies is overigens zeker niet duurder dan boeken via internet of via een reisbureau.

Contact

Zowel op vakantie als in de aanloop naar je vakantie wil je ontspannen. Daar kan ik voor zorgen! Door al het geregel voor je uit handen te nemen, kun je genieten van (het vooruitzicht van) je welverdiende vakantie. Probeer het gewoon eens en vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan. Ik ga graag voor je aan de slag! 

Tel

  06-83572532 

MailtoDaniëlle van Egeraat  danielle@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

Graag tot ziens!

Daniëlle van Egeraat, persoonlijk reisadviseur in Bergen op Zoom e.o.

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten