Bianca Konings

Travel Agent uit Steenbergen
Jan de Preestraat 10
4652 AS Steenbergen
Tel : 06-27117998
bianca.konings@yourtravel.nl

  • Bianca Konings
  • Bianca Konings
  • Bianca Konings
  • Bianca Konings
  • Bianca Konings
  • Bianca Konings
  • Bianca Konings

YourTravel - Bianca Konings

Welkom op mijn website mijn naam is Bianca Konings YourTravel Agent.

Elke reis is bijzonder…

Elke reis is een beleving…

Elke reis is een herinnering voor de rest van je leven…

Hebben jullie geen zin of tijd om naar een reisbureau te gaan en ben je er klaar mee om uren te zoeken op internet om vervolgens door de bomen het bos niet meer te zien. Verder zoeken is niet meer nodig: laat mij jullie vandaag nog helpen. 

Even voorstellen

Jullie hebben de eerste stap gezet, nu eerst even voorstellen: Mijn naam is Bianca Konings, ik wil graag jullie persoonlijke reisadviseur zijn. Ik werk al meer dan 30 jaar in de reisbranche en heb al meer dan honderden mensen een onvergetelijke reis bezorgd. Ik voel haarfijn aan wat voor soort vakantie bij je past door goed te luisteren naar jullie wensen. Mijn kennis heb ik door het maken van o.a. Webinars, studiereizen en veel privéreizen opgedaan en zal dit ook altijd blijven aanvullen. Aangezien ik zelf heel graag op vakantie ga heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik kan veel vragen uit eigen ervaring beantwoorden en als ik het niet weet doe ik alles om die informatie helder te krijgen.

Mjn service is onbetaalbaar

 

Tevens draag ik zorg voor al die extra’s zoals excursies, verzekeringen, autohuur, parkeerplaats, taxi etc. Jullie geven aan wat jullie wensen zijn, ik regel het hele pakket. En jullie betalen niets meer dan bij een regulier reisbureau of op internet. Maar mijn service is onbetaalbaar!

Dé perfecte vakantie

Of jullie nu op zoek zijn naar een weekendje weg naar die ene fantastische stad, een heerlijke zorgeloze (all-inclusive) strandvakantie, die ontspannen of juist heel sportieve kampeervakantie, die uitdagende duikvakantie, die sneeuw overgoten wintersport, een heerlijk “luxe” of “avontuurlijke” cruise, die spannende safari, een onvergetelijke romantische huwelijksreis, een culturele rondreis of die supergave lastminute reis, laat het mij weten en ik regel het voor jullie! Dé perfecte vakantie voor jullie samenstellen – volledig naar jullie wensen en budget – is mijn passie! Jullie hoeven alleen maar te genieten! Samen maken wij die mooie herinnering! 

Een groot aanbod met veel zekerheid!

YourTravel werkt samen met gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België. YourTravel is aangesloten bij het ANVR en SGR zodat de financiële zekerheid van al jullie reizen gewaarborgd is.

Mocht de juiste reis er niet bij zitten, dan stel ik die graag op maat voor jullie samen. Uiteraard is de veiligheid gewaarborgd ook tijdens een pandemie. Ik maak graag een prijsvergelijk voor jullie. Ik ben volledig onafhankelijk en objectief en je betaalt niet meer dan wanneer je zelf online boekt en het is ook nog eens een stuk veiliger. 

Wat en hoe kunnen jullie bij mij boeken?

Jullie kunnen mij op verschillende manieren bereiken. Uiteraard is een telefoontje het snelst maar jullie kunnen ook altijd een email sturen of een berichtje achterlaten op mijn facebook pagina. Als jullie dan tevens je telefoonnummer achterlaten zal ik zo spoedig mogelijk contact opnemen om naar jullie wensen te luisteren.

Ik kom graag persoonlijk bij jullie thuis, op kantoor of op een andere locatie. Alles is mogelijk. Op het tijdstip dat het bij jullie uitkomt. 

Online zoeken en boeken?

Zoek en boek je liever zelf? Ook dat kan. Ga zelf op de website op zoek naar jouw reis en boek online. Dan zorg ik voor de verdere afhandeling.

Contact 

Liever alles via e-mail of whatsapp. Ook geen probleem natuurlijk.

Tel

  06-27117998 

Mailto Bianca Konings  bianca.konings@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

Bianca Konings

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten