Bertha Vogels

Travel Agent uit Deurne
Vecht 12
5751 WH Deurne
Tel : 06-396 72127
bertha@yourtravel.nl

 • Bertha Vogels
 • Bertha Vogels
 • Bertha Vogels
 • Bertha Vogels
 • Bertha Vogels
 • Bertha Vogels
 • Bertha Vogels

YourTravel - Bertha Vogels

Welkom bij YourTravel agent Bertha Vogels 

“Travel is the only thing you buy that makes you richer”

Ken je dat?

Je bent op zoek naar de ideale reis maar je kunt hem niet goed vinden? Er is zoveel aanbod dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En eigenlijk weet je niet goed waar je moet zoeken. Is dit wel een goede prijs? En wat kost het veel tijd! Je legt het maar even in de ijskast en wanneer je de energie hebt gevonden om het weer op te pakken weet je dat je eigenlijk al een beetje te laat bent… 

Voor elke reiswens een oplossing

Ik kan je helpen bij het vinden van je droomreis, of het nu een weekendje weg is of een wereldreis en alles daar tussenin. Als je mij vertelt waar je naar op zoek bent ga ik voor jou op zoek naar jouw droomreis. Ik vergelijk prijzen en aanbieders en zal je advies geven vanuit mijn eigen ervaring. Heb je zelf al een reis gevonden dan ga ik de uitdaging aan om te kijken of ik een betere prijs of een beter aanbod kan geven. Ik kan alles boeken dus de wereld ligt vrijwel letterlijk voor je open.

Van weekend weg tot wereldreis 

Of je nu op zoek bent naar een stedentrip, weekendje in eigen land, wintersport, zonvakantie, business trip, groepsreis, reis voor het hele gezin, wereldreis of een al dan niet geheel op maat gemaakte rondreis waar dan ook ter wereld. Je kunt ook bij me terecht voor vliegtickets, airport transfers, autohuur, verzekeringen en visa. Ik regel welke reis dan ook van A tot Z zodat jij onbezorgd op reis kunt. YourTravel heeft gunstige prijsafspraken met vrijwel alle grote reisaanbieders maar ook met de kleine, specialistische organisaties. 

Top! Maar wat kost dat dan? 

Je betaalt bij mij nooit meer dan als je zelf online of bij een reisbureau zou boeken. Sterker nog: doordat ik handige prijsvergelijkingen doe, kan ik misschien nog wel een scherpere prijs bieden. Maar dan wel met persoonlijk advies en geheel ontzorgd. 

Van reiziger voor reizigers

Ik werk al heel wat jaren in de reiswereld waar ik mijn passie voor reizen kan delen met andere reislustigen. Net als zovelen ga ik graag op vakantie, maar heb ik ook in totaal 6 jaar in het buitenland gewoond, gestudeerd en gewerkt in Finland, India, Spanje, China en Honduras. En gingen we een paar jaar geleden nog met z’n tweeën op reis, nemen we nu de kids mee op avontuur!

Mijn favorieten

Mijn favoriete land is India: zo kleurrijk en bijzonder is het nergens anders. Wintersporten doe ik graag ik Oostenrijk want ik hou van die gemütlichtkeit. Mijn mooiste duikspot is bij de Galapagos eilanden in Ecuador, maar dichtbij in de Rode Zee van Egypte is ook veel moois te zien. Kamperen vind ik leuk in Frankrijk en mijn favoriete stedentrip gaat naar New York. 

Waarom bij mij boeken?

 1. Persoonlijk advies wanneer het jou past
 2. Altijd bereikbaar zonder wachttijden
 3. Prijsvergelijking: altijd objectief en onafhankelijk
 4. Tips en voorpret via de gratis app
 5. Veel kennis en ervaring: deskundig en professioneel
 6. Je bent nooit duurder uit dan wanneer je zelf zou boeken
 7. Voor ál je reizen: van weekendje weg tot wereldreis
 8. Zekerheid: aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en IATA 

Online zoeken en boeken?

Zoek en boek je liever zelf? Ook dat kan. Ga zelf op de website op zoek naar jouw reis en boek online. Dan zorg ik voor de verdere afhandeling.

Contact 

Ook al aan het dromen over je volgende reis? Laat me je helpen bij het vinden van jouw ideale vakantie en neem vrijblijvend contact met me op.

Tel

  06-39672127 

Mailto Louise van Kaam  bertha@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

Bertha Vogels

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten