Wietske Glaser

Travel Agent uit Duiven
Lege Morgenstraat 15
6922 JP Duiven
Tel : 0316-282264 / 06-34007565
wietske@yourtravel.nl

 • Relax weekend voor moedige moeders
 • Relax weekend voor moedige moeders
 • Relax weekend voor moedige moeders
 • Relax weekend voor moedige moeders
 • Relax weekend voor moedige moeders
 • Relax weekend voor moedige moeders
 • Relax weekend voor moedige moeders

Lieve moeders en andere lezers,

 

Met heel veel enthousiasme en bevlogenheid hebben Leonie en ik de afgelopen periode vanuit onze passie en drive een weekend voor moedige moeders geïnitieerd.

Afgelopen week hebben we na lang wikken en wegen en een door ons gestelde deadline besloten dit weekend niet door te laten gaan vanwege te weinig deelname.

 

Aan de ene kant is de teleurstelling groot; de afgelopen periode hebben we veel contacten gelegd en veel partijen attent gemaakt op ons initiatief. Het organiseren van het weekend was zo een bijna een dagelijkse bezigheid geworden. Iedere dag had ik met Leonie wel een overlegmoment om er een supertof weekend voor de moeders van te maken.

 

Aan de andere kant sterken de enthousiaste reacties ons om door te gaan. 
Er is, zo blijkt, nog een lange weg te gaan. Moeders die bijvoorbeeld heel graag mee willen, maar het organisatorisch niet voor elkaar krijgen of (en ik type het hier maar gewoon) niet voor zichzelf durven kiezen. Het leverde ons hoe dan ook mooie gesprekken op met inzichten aan beide kanten.

 

Komt er nu nooit meer een relax-weekend? 
Zeg nooit “nooit”. We denken na over een volgend weekend en over de hoe, wie, wat, waar en wanneer, want dat er een behoefte is, dat is ons de afgelopen maanden wel duidelijk geworden.

 

Voor nu willen we alle volgers, delers, moedige moeders en tenslotte Nicole van De Oude Broederij bedanken voor het vertrouwen en de aanmoediging ??.

 

We houden jullie op de hoogte!

Met een moedige groet,

Leonie en Wietske

 

 

Wat leuk dat je bent geïnteresseerd in het Relax Weekend! (14 tot en met 16 juni 2019) GEANNULEERD

 

Wij willen jou graag laten genieten van een onbezorgd weekend. 

 

Lees je even mee?

Dan krig je een beeld van hoe hoe jouw relaxweekend eruit ziet...

Een heerlijk weekend voor moeders zoals jij!

Ben jij moeder en droom je af en toe van een heerlijk weekend even niets “moeten”? 


- Omdat je moeder van een zorgintensief gezin bent
- Omdat je een enorme behoefte hebt om op te laden
- Omdat je voor een weekend weer even “gewoon” mens wil zijn

Dan is dit heerlijke relaxweekend op jouw lijf geschreven want, na dit weekend ga je uitgerust en vol energie naar huis. Bovendien heb je tijdens dit weekend mooie, nieuwe en lieve mensen ontmoet.

 

Programma

Wij ontvangen je op vrijdagmiddag in de Oude Broederij in Afferden (Noord-Limburg). Na een drankje en kennismaking met de anderen serveren wij een heerlijke verse maaltijd. Na het diner trekken we er nog even op uit. Vanuit de tuin, door het hekje sta je direct in een prachtig natuurgebied. Koffie en thee gaan mee en deze kan je natuurlijk ook nog nuttigen als je terug bent. Zit je liever in de tuin of in de woonkamer bij de haard? Dat kan natuurlijk ook.

 

Het fijne van dit weekend is dat wij je echt heerlijk in de watten leggen. Alles is verzorgd en inclusief. Je maaltijden, drankjes, hapjes en uiteraard het bed- en bedlinnen. Jouw gastenverblijf is van alle gemakken voorzien. Heerlijke loungebanken om bijvoorbeeld eindelijk dat boek eens uit te lezen, een lange eettafel voor mooie gesprekken, ruime, moderne gedeelde sanitaire voorzieningen met bad en/of douche. Alle kamers hebben heerlijke, comfortabele bedden en alles is gelijkvloers. Ook is er een sauna. Bij mooi weer kun je heerlijk relaxen in de grote tuin met verschillende zitjes. Als het kan eten we uiteraard heerlijk buiten.

 

Op zaterdagochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar. De ochtend heb je lekker de tijd aan jezelf. Je kan een heerlijk plekje op de bank of in de tuin zoeken, verder kennismaken of heerlijk de omgeving verkennen. ’s Middags nemen we je mee voor een stevige wandeling in het nabijgelegen Nationale Park. Bij terugkomst neem je lekker een drankje en staat er een gezellige borrelplank voor je klaar. ’s Avonds kan je nog een keer genieten van een heerlijke en gezonde maaltijd. De avond is helemaal voor jou!

 

Op zondagochtend starten we ook relaxed met een heerlijk ontbijt. Na het ontbijt maken we ons klaar voor een prachtige en lachwekkende rit per tuktuk. Lekker lachenis gezond en ontspannend! Onderweg stoppen we voor een gezellige kleine picknick. Halverwege de middag leveren we de tuktuks in en gaan we terug naar de Oude Broederij. Hier komt ook langzaamaan een einde aan dit Relaxweekend. Tussen 16:00 en 17:00 uur zwaaien we je weer uit en hopen we dat je een heerlijk en mooi weekend hebt gehad!

 

Denk je dat dit weekend echt iets voor jou is, dan ben je van harte welkom van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni 2019.

 

Tip! Heb je een vriendin of moeder die altijd voor je klaar staat of vind je het fijn samen te komen? Neem haar dan ook mee!

 

Prijs en voorwaarden

Je bent van harte welkom van 14 tot en met 16 juni 2019. De prijs is € 345,00 per persoon in een gedeelde 2-persoonskamer

De volgende annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing:

 • 3 maanden voor aankomstdatum: 25% van de totale reissom
 • 2 maanden voor aankomstdatum: 50% van de totale reissom
 • 1 maand voor aankomstdatum: 75% van de totale reissom
 • Binnen 1 maand voor aankomstdatum: 100% van de totale reissom

 

 

Voor meer informatie en/of aanmelden:

wietske@yourtravel.nl
06-34 00 75 65

Fotografie: Joyce Vloet Fotografie
Styling: PURO Styling

 

 

 

 

 

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten