Wietske Glaser

Travel Agent uit Duiven
Lege Morgenstraat 15
6922 JP Duiven
Tel : 0316-282264 / 06-34007565
wietske@yourtravel.nl

Wat leuk dat je bent geïnteresseerd in het Relax Weekend! (14 tot en met 16 juni 2019)

 

Wij willen jou graag laten genieten van een onbezorgd weekend. 

 

Jouw verblijf

Het gastenverblijf, De Oude Broederij & De Kippenschuur, bestaan uit 2 gedeeltes. Deze zijn door een overkapping met elkaar verbonden. Ieder gastenverblijf heeft 3 slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad en inloopdouche. We maken gebruiken van 2 woonkamers, een ruime, gezellige keuken, sauna, diverse terrasjes en zitjes buiten, gratis wifi, vloerverwarming en een houtkachel. Genoeg plekjes om je even heerlijk terug te kunnen trekken.

 

Je verblijft in een comfortabele 2-persoonskamer op indeling. De bedden staan tegen elkaar en zijn voorzien van 1-persoonsdekbedden. De gastenverblijven zijn rookvrij en binnen is alles gelijkvloers.

 

Verzorging

Tijdens dit weekend is alles inclusief. Wij zorgen ’s ochtends voor een uitgebreid ontbijt en ’s avonds voor een heerlijke maaltijd. Lunch en een tussendoortje hoef je ook niet over na te denken. Die zijn net als jouw drankjes inclusief, zelfs je wijntje!

 

Programma

Vrijdag heten we je graag vanaf 16:00 uur van harte welkom. ’s Avonds kan je genieten van een heerlijke maaltijd. Aansluitend maken we nog een avondwandeling. Koffie of thee gaat mee of kan je heerlijk bij terugkomst in het gastenverblijf nuttigen.

 

Zaterdagochtend kan je lekker rustig aan doen. Geniet van het uitgebreide ontbijt en neem de tijd voor jezelf of voor een fijn gesprek. ’s Middags gaan we erop uit en nemen we je mee naar het Reindersmeer. Na een lekkere, stevige wandeling kan je in de Oude Broederij genieten van thee, koffie of een borrel met heerlijke streekproducten. Het diner nuttig je in de Oude Broederij. De avond is ter vrije besteding.

 

Op zondag hebben wij nog een keer een uitgebreid ontbijt voor je klaar staan. Om 11:00 uur beginnen we aan onze tuktuk-tour. Op een heerlijk tempo toeren en je lachspieren flink laten werken. Onderweg stoppen we uiteraard om wat te eten en te drinken. Na onze tuktuk-avonturen gaan wij terug naar de Oude Broederij. Aan het einde van de middag nemen wij afscheid van je en hopen wij dat je op een heerlijk, relaxed weekend terugkijkt.

 

Prijs en voorwaarden

Je bent van harte welkom van 14 tot en met 16 juni 2019. De prijs is € 345,00 per persoon in een gedeelde 2-persoonskamer

 

De volgende annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing:

  • 3 maanden voor aankomstdatum: 25% van de totale reissom
  • 2 maanden voor aankomstdatum: 50% van de totale reissom
  • 1 maand voor aankomstdatum: 75% van de totale reissom
  • Binnen 1 maand voor aankomstdatum: 100% van de totale reissom

 

Aanmelden Relaxweekend voor moedige moeders

Stuur een mail of bel en je ontvangt een boekingsformulier met alle informatie. Wacht niet te lang er is plaats voor 10 moeders! 

E: wietske@yourtravel.nl

M: 06-34 00 75 65

 

Foto's: Joyce Vloet Fotografie

Styling: PURO Styling

 

 

 

 

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten