Wietske Glaser

Travel Agent uit Duiven
Lege Morgenstraat 15
6922 JP Duiven
Tel : 0316-282264 / 06-34007565
wietske@yourtravel.nl

  • Reisverslag Oostenrijk zorgvakantie
  • Reisverslag Oostenrijk zorgvakantie
  • Reisverslag Oostenrijk zorgvakantie
  • Reisverslag Oostenrijk zorgvakantie
  • Reisverslag Oostenrijk zorgvakantie
  • Reisverslag Oostenrijk zorgvakantie
  • Reisverslag Oostenrijk zorgvakantie

Deze zomervakantie vertrokken wij met onze kinderen naar Oostenrijk. Niets geks aan zou je toch zeggen? Voor ons wel...

Als de informatieverwerking in je hoofd anders is, dan is het heel fijn als je weet wat je kan verwachten. Onbekend maakt onbemind. Dan is ieder jaar dezelfde vakantie vaak een goed plan, tenzij er wat anders op je pad komt…

Leonie

Afgelopen winter kwam ik in contact met Leonie. Voormalig juf in het speciaal onderwijs en met een achtergrond als kindercoach, organiseert zij speciale gezinsvakantie. Voor gezinnen met kinderen die behoefte hebben aan structuur, duidelijkheid en voorspelbaarheid. Je kunt hierbij denken aan kinderen met ASS, ADHD, ADD, PDD-NOS, Hooggevoeligheid of Hoogbegaafdheid.

Dit schreef ze:

Ik neem je mee naar een mooie plek in Oostenrijk waar je ECHT vakantie kunt hebben met kinderen die behoefte hebben aan structuur, duidelijkheid en voorspelbaarheid. Ik organiseer de vakanties vanuit mijn drive om kinderen die duidelijkheid, voorspelbaarheid en structuur nodig hebben te helpen ontspannen, groeien en genieten door te zoeken naar hun kwaliteiten en ze op die manier in hun kracht te zetten. Dit doe ik bij voorkeur in een mooie en rustige setting.

 

 

Beslissen en voorbereiden

Op ons lijf geschreven! Maar oei de rit ernaartoe? Help! Kan dat wel? Hoe? Proberen is leren. Natuurlijk kunnen wij dat als gezin! Na intensief contact met de geduldige Leonie besloten wij naar Oostenrijk af te reizen. Uiteraard met een goede voorbereiding met de kinderen. Lees: veel vragen beantwoorden, foto’s en filmpje bekijken op internet, de route uittekenen, stopplaatsen aangeven, overnachting onderweg regelen, filmpje van het hotel meerdere keren bekijken, Leonie mailen met de vragen van de kinderen....

 

De uitkomst

En daar gingen we in juli op weg naar Oostenrijk... Vanaf het eerste moment voelden wij ons daar thuis. In een ander land en omgeving. Het kan dus echt! Gewoon allemaal genieten met de structuur en duidelijkheid die nodig is. 8 Dagen weg en het gevoel van weken vakantie. Samen met meerdere Nederlandse gezinnen verbleven wij in een prachtig kleinschalig hotel en een heel rustig dal. De kinderen hadden een grote, omheinde tuin met uitzicht op de bergen om te spelen. Contact was er zo gemaakt, want ze hoefden niet op zoek naar vriendjes. Een potje voetbal was al genoeg om samen te gaan spelen. We werden door het team heerlijk in de watten gelegd. Iedere ochtend een lekker stevig ontbijt buiten in de zon en ’s avonds een heerlijke maaltijd met liefde bereid. Gezellige gesprekken en tijd voor elkaar was er ook. Tijdens de activiteiten voor de kinderen hadden wij vrij om even samen erop uit te gaan.  Wij hebben genoten van een ECHTE vakantie. Nu thuis genieten we nog steeds na van de mooie, fijne onbezorgde tijd die we daar hebben beleefd. Dankzij Leonie en haar super collega's! Zo blij en trots dat wij het hebben aangedurfd en mee mochten maken.

 

Nieuwsgierig? 

Wil je meer informatie? Of vraag je of hoe dit prachtige initiatief van Leonie werkt en tot stand is gekomen? Neem gerust contact met me op. Ik vertel je er graag over.  En naast het normale aanbod help ik je ook heel graag met een vakantie waarbij er meer zorg nodig is. In de toekomst hoop ik dit ook meer aan te kunnen bieden, want ik gun iedereen een onbezorgd vakantie! Ook met extra zorg of een beetje meer hulp.

 

Lieve groet,

Wietske

PS Ook in de kerstvakantie (wanneer structuur en duidelijkheid vaak ver te zoeken zijn) kan je gebruik maken van deze bijzondere gezinsvakantie! 

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten