Wietske Glaser

Travel Agent uit Duiven
Lege Morgenstraat 15
6922 JP Duiven
Tel : 0316-282264 / 06-34007565
wietske@yourtravel.nl

  • Kerstcruises
  • Kerstcruises
  • Kerstcruises
  • Kerstcruises
  • Kerstcruises
  • Kerstcruises
  • Kerstcruises

Welkom!

Vier de Kerstdagen eens anders. Wordt lekker verwend aan boord van de luxe hotelschepen!

 

Wanneer u aan boord komt in bijvoorbeeld Rotterdam of Arnhem wordt u welkom gegeten door de zeer gastvrije medewerkers van het hotelschip. Uw koffers worden naar uw comfortabele hotelkamer gebracht. U zoekt een fijn plekje voor de welkom cocktail of wordt begeleid naar uw tafel voor een welkomstdiner.

De koks en keukenbrigade zorgen dagelijks voor heerlijke diners. Ook het ontbijt is zeer uitgebreid. Het zal u aan niets ontbreken.

En als u ’s avonds, na een heerlijk avond, uw hotelkamer weer binnenkomt zijn de gordijnen gesloten, brandt er een lampje en ligt het programma voor de volgende dag op u te wachten. Hoe fijn is het om zo heerlijk in de watten te worden gelegd!

Tijdens de cruise worden er verschillende excursies georganiseerd, passend bij de tijd van het jaar. Zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om kerstmarkten te bezoeken of een stadwandeling. Geen zin of mee te gaan of liever op eigen gelegenheid. Dat is geen probleem. De schepen zijn zo ingericht dat er overal wel een fijne plek is om heerlijk te lezen of gewoon lekker van het uitzicht te genieten.

Het fijne is dat de schepen dichtbij de stadscentra aanleggen zodat u gemakkelijk uw eigen weg kan gaan. Bij de receptie haalt u een plattegrond en de medewerkers vertellen u graag de mooie bezienswaardigheden van de stad of omgeving.

Met de kerstdagen is het extra genieten van de sfeer, lichtjes, de overheerlijke diners, kerstconcert en vooral de gezelligheid. Het serviceniveau aan boord van de hotelschepen is erg hoog. Ook zal er op een aantal reizen een Nederlandse cruiseleader mee gaan. Bij de cruiseleader kunt u terecht met vragen over uw verblijf, excursies of andere zaken.

Op deze luxe hotelschepen voelt u zich zeker op uw gemak. Tijdens de diners is het fijn als u gepaste kleding draagt. U hoeft niet op uw aller sjiekst. Dat mag wel, maar is echt niet nodig.  Een lange broek voor de heren en een rok of lange broek voor de damens is prima voor in de avond. Overdag kunt u gewoon casual kleding dragen. Dat mag ook een jeans zijn en fijne comfortabele schoenen. Net zoals u op een andere vakantie ook zou doen. Aan boord treft u een internationaal gezelschap van actieve mensen die zich lekker laten verwennen en genieten van alle mooie landschappen en plaatsen die ze aandoen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op. Afgelopen voorjaar heb ik zelf een riviercruise meegemaakt. Ik ben erg enthousiast over deze fijne manier van reizen. Ik vertel u graag meer. T 06 34 00 75 65 of wietske@yourtravel.nl

 

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten