Sylvia Timp

Travel Agent uit Apeldoorn
Normastraat 48
Apeldoorn
Tel : 06-41716649
sylvia@yourtravel.nl

  • Gastenboek
  • Gastenboek
  • Gastenboek
  • Gastenboek
  • Gastenboek
  • Gastenboek
  • Gastenboek

Ik vind het leuk en stel het enorm op prijs als je met anderen zou willen delen hoe je mijn service hebt ervaren.

Stuur je berichtje naar sylvia@yourtravel.nl en ik plaats het!

Alvast bedankt!

13-06-2019: Annemiek na terugkomst van hun "DROOMREIS CUBA-MEXICO-NEW YORK

Het was geen gewone vraag die we bij Sylvia van YourTravel Apeldoorn neerlegden: “ Syl, we willen graag Cuba combineren met New York en om de lange terugvlucht te breken willen we ook graag een paar dagen naar Reykjavik op IJsland”. De eerste vraag die Sylvia ons vervolgens stelde was hoe vast we zaten aan Reykjavik. Want rechtstreeks van Cuba naar New York vliegen kon nog wel eens wat hobbels in de weg veroorzaken. “Niet” was ons antwoord, dus ze stelde voor om een tussenstop in te lassen tussen Cuba en New York. En dat werd Cancún in Mexico.

Dat het geen standaard reis zou worden bleek wel toen Sylvia 2 weken voor vertrek met een enorme stapel reispapieren bij ons kwam. Vluchten, visa, transfers en hotels: alles was tot in de puntjes uitgezocht en geregeld. Het enige dat wij hoefden te doen was bij een volgende bestemming het volgende stapeltje papieren erbij pakken en de rest wees zich vanzelf. En hadden we onderweg nog vragen? Dan was 1 appje naar Sylvia genoeg. Heerlijk!

En dan de locaties: wat een fijne plekken heeft Sylvia voor ons uitgezocht! Ze heeft zo goed geluisterd naar wat wij belangrijk vinden. De verwachtingen waren hooggespannen en die heeft ze meer dan waar gemaakt. Wat een geweldige reis was dit. Echt eentje om nooit meer te vergeten. Dankjewel Sylvia voor alle goede zorgen. Je bent een topper!

En oh ja, ook voor kortere droomreizen dichter bij huis kun je bij YourTravel Apeldoorn terecht: een weekendje of een weekje weg, naar de sneeuw, naar de zon of gewoon heerlijk weg in ons prachtige Nederland. Vraag het Sylvia en ze regelt het voor je. En dat zonder extra kosten. Ik zie geen reden om het niet te doen. Dan hoef jij alleen maar te genieten. Enjoy!"

 

13-02-2019: Annemiek over hun op maat gemaakte reis naar Cuba, Mexico en New York

Wat een heerlijkheid om het uitzoeken van je reis over te laten aan iemand die er verstand van heeft! Goede tips, alle vragen beantwoord en niets is te veel. Sylvia, wat fijn dat je ons zo goed geholpen hebt. We komen zeker bij je terug voor een volgende reis!

 

22-11-2018: Familie van den Burg over hun reis naar Israël:

Hoi Sylvia,

bedankt voor je berichtje! Het was een hele interessante reis en anders dan gewoonlijk!! We hebben onze ogen uitgekeken. De reis was prima geregeld, huurauto ook. 

Dankjewel!

09-10-2018: Vriendinnen groep:

Superweekend in Athene gehad met mijn vriendinnen. Bedankt Sylvia voor het helpen met de boeking en alle geweldige tips!!!

24-09-2018 familie Van Rooyen over hun voetbalweekend Liverpool:

Door Sylvia een prima arrangement aangeboden om een voetbalwedstrijd in Liverpool te bezoeken. Voor herhaling vatbaar!

05-05-2018 familie Van der Sprenge over hun reis naar Costa Rica:

Sylvia heeft voor ons overnachtingen en vervoer geregeld voor onze trip naar Costa Rica.
Alles was perfect geregeld met duidelijke I formatie en goede feedback.

We weten waar we voor onze volgende vakantie moeten zijn.

Nogmaals Bedankt

 

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten