Sylvia Timp

Travel Agent uit Apeldoorn
Stationsstraat 279
Apeldoorn
Tel : 06-41716649
sylvia@yourtravel.nl

YourTravel agent Sylvia Timp

Collect memories, not things 

Van stedentrip tot wereldreis

Al mijn hele leven ben ik het liefst onderweg, of het nou een stedentrip is of een wereldreis; ik vind het allemaal even leuk. Ik heb ondertussen 54 landen bezocht en kan dus gerust stellen dat ik een ervaren reiziger ben. 

Al die kennis en ervaring steek ik graag in het samenstellen van de perfecte reis voor jou want thuisblijven kan altijd nog! 

Mijn werkwijze

We kunnen samen de perfecte reis bedenken maar als je daar geen tijd  voor hebt leg ik een complete reis  aan je voor. Ik kan de reis van dag tot dag uitwerken en je met een compleet reisschema laten vertrekken maar als je liever alleen met een retourticket en rugzak de wereld in trekt kan ik dat natuurlijk ook voor je regelen. 

Kortom: iedere reis wordt compleet naar wens samengesteld zodat je altijd kunt terugdenken aan de perfecte reis. Neem een kijkje op www.globetrotten.nl om reisinspiratie op te doen. 

Niet duurder

Ook fijn om te weten: mijn persoonlijke aandacht is bij de prijs inbegrepen, de reizen van YourTravel  Apeldoorn zijn niet duurder dan die van het reisbureau om de hoek.

Contact

Wat wilt u nog meer? Maakt u uw vakantiedromen waar? Neem vrijblijvend contact met mij op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Tel

  06-41716649 

Mailto Sylvia Timp  sylvia@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

Sylvia Timp

YourTravel agent

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten