Marianna Duitman

Travel Agent uit Elburg
Giek 65
8081 NX Elburg
Tel : 06-21646153
marianna.duitman@yourtravel.nl

  • Marianna Duitman
  • Marianna Duitman
  • Marianna Duitman
  • Marianna Duitman
  • Marianna Duitman
  • Marianna Duitman
  • Marianna Duitman

YourTravel - Marianna Duitman

Wherever you go, go with all your heart

Samen schelpen zoeken op het strand op Bali, een zonsondergang aan de kust bij Andalusië of met een scooter door de straten van Rome. Een reis betekent voor mij iedere keer weer een ander verhaal. Een reis, ver óf dichtbij, bestaat uit het verbreden van je horizon en het maken van nieuwe herinneringen.
Wil jij iemand die met jou meedenkt over jouw nieuwste bestemming? Die altijd overloopt van ideeën en aan een half woord genoeg heeft als het gaat om het uitstippelen van mooie vakanties, die precies bij je passen? Dan weet ik zeker dat wij er samen uitkomen!

Persoonlijk

Een kort voorstelrondje: mijn naam is Marianna Duitman en ik woon in het mooie Hanzestadje Elburg op de Veluwe, samen met mijn vriend en ons zoontje. Misschien denk je: ‘Ha, een bekend gezicht!’ en dit kan heel goed kloppen. Ik heb jarenlang als reisadviseur en later als officemanager gewerkt voor beide reisbureaus in de binnenstad. In 2014 behaalde ik vol trots de titel: ‘’Beste Reisadviseur van Gelderland’’, een prachtige waardering voor de liefde waarmee ik dit vak al zo lang uitvoer.

De jury van Beste Reisadviseur van Gelderland (2014): ‘’We merken dat je de klant centraal zet en geeft de klant het gevoel dat niets te veel is. Je bent zeer gemotiveerd in je werk.’’

Van een romantische blokhut in de Alpen tot een rondreis door Zuidwest-Amerika

Terug naar jou, de reiziger! Want daar gaat het tenslotte om. Is het moeilijk om tussen al het aanbod een perfecte vakantie te vinden? Vind je het lastig om jouw reisdroom om te zetten naar een droomreis? Van een citytrip tot een wereldreis, ik denk graag met je mee. Want als jij een romantische vakantie door de Alpen wilt, dan ga ik op zoek naar een blokhut mét open haard. Als je op zoek bent naar de perfecte rondreis in Zuidwest-Amerika, stippel ik met jou een route uit waarbij vaststaat dat je alle highlights ziet. Een reis via mij, is een reis op maat.

De voordelen op een rij: vertrouwen, zekerheid en kwaliteit

Bespaar tijd: Tijd is misschien niet altijd geld, maar zeker wel kostbaar! Uit onderzoek is gebleken dat het uitzoeken van een vakantie gemiddeld drie dagen in beslag neemt. Ik kan me voorstellen dat, wanneer het niet je vakgebied is, je die dagen liever aan andere dingen besteed. Aan familie, sporten of lekker op de bank hangen met de nieuwste Netflixserie ;-)

De goedkoopste optie: Heb je het gevoel dat je achter het net vist wanneer je kiest uit de wirwar van aanbiedingen op het internet? Wanneer je een reis bij mij boekt, zorg ik ervoor dat je zo voordelig mogelijk uit bent. Ik vergelijk aanbieders en ga op zoek naar jouw mooiste reis, voor een aangename prijs. Kun jij dat geld fijn weer uitgeven aan een lekkere sangria op het terras in Spanje.

Advies op maat: Ik snap dat er allerlei soorten twijfels kunnen ontstaan bij het uitzoeken en plannen van een reis. Vragen over of bijvoorbeeld de accommodatie wel bij je past, of je de juiste route kiest en welke activiteiten je in de buurt kunt ondernemen. Samen nemen wij jouw wensen door en dat resulteert in gepast advies, over alle facetten die voor jouw reis belangrijk zijn.

Onbezorgd op reis: Je bepaalt zelf hoeveel ik voor jouw reis regel. Denk aan vliegtickets, maar ook transfers of zelfs de tickets voor een voetbalwedstrijd of theatervoorstelling.
Met persoonlijke aandacht en een flinke dosis reiskennis-, en ervaring in mijn achterhoofd, bied ik altijd dat beetje extra om jouw reis compleet te maken.

Betrouwbaarheid met echte garanties: YourTravel is aangesloten bij ANVR, SGR, en Calamiteitenfonds, waardoor ik beschik over belangrijke reisgaranties. Zeker in onrustige tijden is het belang van deze garanties weer extra naar voren gekomen. Je boekt dus altijd met een gerust hart via mij. Bovendien ben ik altijd bereikbaar voor vragen en natuurlijk in nood.

Online zoeken en boeken?

Heb je al lekker zitten wegdromen en een reis gezien waar je niks meer aan wilt veranderen, een die helemaal bij jou past? Het is ook mogelijk om via mijn pagina online te boeken. Heb je via deze site je reis online gevonden en geboekt? Dan zorg ik voor de verdere afhandeling. Ook voor al uw vragen kunt u bij mij terecht.

Contact

Kom een stap dichterbij jouw perfecte vakantie en bel, mail op app mij persoonlijk!. Via de onderstaande knop kun je direct een vrijblijvende offerte aanvragen, ik neem dan binnen één werkdag contact met je op.

Tel

  06-21646153 

Mailto Marianna Duitman  marianna.duitman@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

Hartelijke groet,
Marianna Duitman

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten