Mandy Taylor

Travel Agent uit Westervoort
De Rosmolen 19-D
6932 NA Westervoort
Tel : 06-30290068
mandy@yourtravel.nl

 • Mandy Taylor
 • Mandy Taylor
 • Mandy Taylor
 • Mandy Taylor
 • Mandy Taylor
 • Mandy Taylor

YOURTRAVEL – Mandy Taylor

Per September 2019 heb ik mij als Zelfstandig Reisadviseur aangesloten bij Your Travel..

Even voorstellen

Mijn naam is Mandy Taylor-Slangewal, woonachtig in Westervoort en ik ben u graag van dienst als uw persoonlijke reisadviseur.

Na het behalen van mijn diploma’s in het toerisme, heb ik ruim 25 jaar werk ervaring opgebouwd in het toerisme door het werken op een reisbureau en als gids, en in de internationale muziek- en evenementen wereld als eigenaar van een artiestenbureau en (tour)manager. Zelf heb ik vele privé, studie en zakenreizen mogen maken waar ik u met passie over kan vertellen en adviseren.
Per September 2019 heb ik mij als Zelfstandig Reisadviseur aangesloten bij Your Travel..

Werkwijze:

U neemt contact met mij op per mail, telefonisch, via WhatsApp of we spreken af op mijn kantoor in Westervoort, ik kom op afspraak bij u thuis, of op uw werkplek. We nemen uw wensen door, en ik ga direct voor u aan de slag. Vanaf het moment dat u met mij contact op neemt tot na uw reis/reizen blijf ik uw persoonlijke adviseur en contactpersoon. Wel zo vertrouwd!

De samenwerking met Your Travel biedt mij de gelegenheid om mijn persoonlijke kennis en ervaring te combineren met een immens – onafhankelijk - netwerk in de reiswereld met als doel een voor u perfecte reis samen te stellen en u mooie herinneringen voor het leven te laten maken..

Specialisaties:

Door mijn woon- en werkervaring in Engeland en Australië ken ik deze landen op mijn duimpje! Verder heb ik een flinke dosis kennis van Amerika, Ierland, Schotland, Denemarken, Noorwegen, Duitsland, België, Polen, Hongarije, Slowakije, Frankrijk, Spanje en Kroatië. Qua steden trips ben ik gespecialiseerd in Londen, Liverpool, Newcastle, Edinburgh, Leicester, Belfast, Dublin, Berlijn, Kopenhagen, Boedapest, Wenen, Gda?sk, Warschau, Málaga, Dubai, New York, San Francisco, Brisbane, Melbourne en Sydney.

Ook kunt u bij mij terecht voor op maat gemaakte concert- en evenementsreizen (denk aan marathons, voetbal of F1 evenementen) en gespecialiseerde thema reizen rondom de Tweede Wereldoorlog / D-Day, Engelse kasteel- en tuinreizen, Oostblokreizen, muziekreizen, een ‘Beatles’ reis naar Liverpool, en nog veel meer. Vraag me naar de mogelijkheden!

Alle voordelen nog even op een rijtje: 

 • Deskundig, betrouwbaar, professioneel, persoonlijk en op maat gemaakt reisadvies – tot in detail!
 • Up to date kennis van ontwikkelingen in de reiswereld. Door cursussen en bijscholing blijf ik op de hoogte zodat ik u perfect kan blijven adviseren.
 • Ziet u door de bomen het bos niet meer qua reisbestemmingen? Geen nood, ik luister naar al uw wensen en binnen budget streven we samen naar uw perfecte reis.
 • Geen wachttijden meer, ook na werktijd en in de weekenden kom ik bij u langs, en u geniet een 24 uurs service zowel voor-, tijdens- als na uw reis.
 • U bent niet – zoals veel mensen denken – duurder uit bij mij dan boeken bij een stenen reisbureau of via het internet. Mijn werk kost u niks extra.
  Bovendien bespaart u uzelf veel tijd en heeft u uw eigen vaste contactpersoon.
 • Van een weekendje weg in eigen land, tot stedentrip, pakketreis, zonbestemming, cruise, safari, wereldreis, concertreis, evenementenreis, zakenreizen, of groepsreis, ik kan iedere reis voor u samenstellen.
 • Ook verzorg ik graag uw visum aanvraag, luchthavenvervoer, assistentie bij beperkingen, stoelreserveringen, huurauto, verzekering en buitenlands geld zodat u alleen nog maar aan het inpakken van uw koffer hoeft te denken.
 • U heeft bij mij een keuze uit een enorm en onafhankelijk en scherp geprijsd reisaanbod.
 • Volledige ‘Tailor made’ (of ‘Taylor made’ in mijn geval..) mogelijkheden, of het nu om een weekendje weg of rondreis gaat, alles is op maat te maken.
 • Nauwe samenwerking met alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland
 • Aangesloten bij het ANVRSGR, SGRZ en Calamiteitenfonds ter bescherming van u als (zaken)reiziger bij eventuele calamiteiten. Wel zo prettig mocht er onverwachts toch iets gebeuren.
 • Toch liever zelf boeken? Dat kan uiteraard ook en wel via mijn onlinepagina. Bovendien kunt u dan alsnog gebruik maken van mijn vertrouwde, persoonlijke  afhandeling van uw boeking. 

Online zoeken en boeken?

Het is ook mogelijk om online te boeken. Heb je via deze site je reis online gevonden en geboekt? Dan zorg ik voor de verdere afhandeling. Ook voor al uw vragen kunt u bij mij terecht. 

Contact

Ik ga graag voor u aan de slag en zie uw reis wensen graag tegemoet!

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met mij opnemen via:

Tel

  06-30290068 

Mailto Mandy Taylor  mandy@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

Graag tot ziens!

Mandy Taylor, uw persoonlijk reisadviseur 

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten