Evelien Schluter

Travel Agent uit Almere
Sneeuwklokjestraat 23
1338 SH Almere
Tel : 06-48520872
evelien@yourtravel.nl

  • Clubkas actie sportstudio Buiten
  • Clubkas actie sportstudio Buiten
  • Clubkas actie sportstudio Buiten
  • Clubkas actie sportstudio Buiten
  • Clubkas actie sportstudio Buiten
  • Clubkas actie sportstudio Buiten
  • Clubkas actie sportstudio Buiten

Beste leden van Sportstudio Buiten, welkom op mijn website!

 

Door uw (vakantie)reis te boeken bij YourTravel Agent Evelien, kunt u onze sportvereniging op een eenvoudige manier helpen de Clubkas te "spekken". Nieuwe judopakken, matten, er zijn vaak dingen die aangeschaft moeten worden. Helpt u hen dit te realiseren?

 

Judoschool Sportstudio Buiten ontvangt voor elke gemaakte boeking* bij mij persoonlijk of via deze website, € 10,- als donatie. Elk kwartaal krijgt Sportstudio Buiten de bedragen bijgeschreven en zullen wij u op de hoogte houden wat de stand is. 

Uw vakantie is dus geld waard! Steun onze club!

YourTravel werkt samen met alle gerenommeerde reisorganisaties in binnen-en buitenland en biedt het grootste aanbod aan reizen. Op mijn website wordt slechts een selectie van het totale aanbod getoond. YourTravel is aangesloten bij het ANVR en SGR, zodat de financiële zekerheid van al uw reizen gewaarborgd is.

Als uw persoonlijke reisaviseur kan ik samen met u de ideale vakantie of reis samenstellen en reserveren. Dit kan op elk gewenst tijdstip, via de website, op afspraak bij u thuis, op locatie, telefonisch en ook per e-mail. Door mijn kennis en reiservaring kan ik u alle informatie geven over uw vakantie- of reisbestemming. 

Persoonlijke aandacht en hoge service zijn voor mij erg belangrijk. Immers: een tevreden klant is een goede basis voor een langdurige relatie. Ik ben er voor ú en uw wens staat centraal!

Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met mij opnemen!

*) Er geldt een minimale reissom van € 500,- per boeking. Boekingen met uitsluitend losse vliegtickets vallen hierbuiten.

 

 

EEN OFFERTE AANVRAGEN IS GRATIS, MAKKELIJK EN SNEL.

Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in voor de scherpste vrijblijvende offertes op maat.

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten