Leandra van der Berg

Travel Agent uit Annen
Schipborgerweg 4
9468 TM Annen
Tel : 06-36534687
leandra@yourtravel.nl

 • Leandra van der Berg YourTravel Annen
 • Leandra van der Berg YourTravel Annen
 • Leandra van der Berg YourTravel Annen
 • Leandra van der Berg YourTravel Annen
 • Leandra van der Berg YourTravel Annen
 • Leandra van der Berg YourTravel Annen
 • Leandra van der Berg YourTravel Annen

YourTravel - Leandra van der Berg

Winnaar beste reis adviseur van Drenthe 2020!

Winnaar beste reis adviseur van Drenthe 2020!

Woensdag 15 januari 2020 ben ik gekozen tot beste reisadviseur van Drenthe tijdens de vakdag van de reisbranche in de Jaarbeurs in Utrecht. Deskundigheid, service en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel en dat heeft geresulteerd in deze 1e prijs voor de verkiezing van Drenthe!

Je krijgt reisadvies op de plek en het tijdstip dat jou uitkomt.

Even voorstellen

Daarom stel ik mij graag aan jou voor als jouw persoonlijke reisadviseur. Mijn naam is Leandra van der Berg werkzaam sinds 2011 in de reisbranche. Ik zet mijn reisbureau ervaring graag in om voor jou een ideale vakantie of passende reis te vinden.

Ik heb veel bestemmingen zowel theoretisch als in de praktijk mogen ervaren. En houdt deze kennis bij door middels van studiereizen, trainingen en bijeenkomsten.

Van een verrassende citytrip, zonvakantie, cruise, huwelijksreis of avontuurlijke rondreis tot prachtige verre reizen. Ik neem je graag het werk uit handen zodat je alleen maar hoeft te genieten van een welverdiende vakantie of prachtige reis!

Mijn werkwijze:

Bij u thuis ’s avond of overdag of in het weekend, per telefoon of email het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
Luister naar uw wensen en regel de vakantie/zakenreis/groepsreis tegen de scherpste prijs en beste voorwaarden. En het mooie is... u betaalt hiervoor niets extra’s dan op een stenen reisbureau of via internet. 

Ontzorgen

Naast het boeken van uw reis verzorg ik ook graag uw reis-en annuleringsverzekering, autohuur, luchthavenvervoer, visa en parkeerservice zodat u zich volledig kunt laten ontzorgen! 

Onafhankelijke en persoonlijke reisadviseur

Als onafhankelijk allround reisadviseur werk ik samen met nagenoeg alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België. Ik kan je niet alleen veel tijd besparen, maar ook extra service bieden.

Ik stel met uiterste zorg en enthousiasme voor jou de ideale reis of vakantie samen. Je krijgt reisadvies op de plek en het tijdstip dat jou uitkomt. Dat kan natuurlijk ook telefonisch, per e-mail of via social media. Indien gewenst regel ik het vervoer van en naar de luchthaven, parkeren nabij de luchthaven, transfers en excursies ter plaatse, visa en verzekeringen. Je hebt alleen mij als aanspreek punt en ik ben zowel voor, tijdens en na je reis bereikbaar. Ook in geval van nood.   

Zekerheid en géén meerkosten

YourTravel is aangesloten bij het ANVR en SGR en calamiteitenfonds waardoor je reis altijd in goede handen is. Uitgebreide persoonlijke service is voor mij vanzelfsprekend. Voor dezelfde prijs bij het reisbureau of online. Bespaar jezelf tijd en ervaar het gemak van mij als jouw persoonlijke reisadviseur.

De voordelen van jouw persoonlijk reisadviseur Leandra van der Berg

 • Deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk reisadvies op maat
 • Persoonlijke service
 • Gemak, reisadvies aan huis
 • Van weekendje weg tot wereldreis
 • Garantie van ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en IATA
 • Geen wachttijden en 100% privacy
 • Ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar
 • Bereikbaar in geval van nood
 • Altijd online beschikking over jouw reisbescheiden via de YourTravel App
 • Of zelf online boeken maar met de vertrouwde afhandeling en service door mij

Online zoeken en boeken?

Het is ook mogelijk om online te boeken via mijn website. Heb je via deze site jouw reis online gevonden en geboekt? Dan zorg ik voor de verdere afhandeling en beantwoord ik graag al je vragen.

Contact

Ook benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Bel, mail of app mij voor een afspraak of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 

Tel  06-36534687 

Mailto Danique Pater  leandra@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Leandra van der Berg

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten