Wenen

YourTravel Steden trips

Wenen is een indrukwekkende barokke stad met een hoog K&K (Königlich und Kaiserlich) gehalte.

Beleef Wenen

Trekt u er op uit naar het sprookjesachtige, mooiste barokslot in Europa, Schloss Schönbrunn. Vergeet zeker ook niet een bezoek te brengen aan de indrukwekkende Stephansdom. Naast een fantastisch interieur dient u zeker een blik te werpen op het fraaie dak vol kleurrijke tegels. Het kleurrijke Hundertwasserhaus toont u een heel ander staaltje vakmanschap, het wordt door velen gezien als het toonbeeld van moderne Weense architectuur.

Shop till you drop

Naast prachtige architectonisch hoogstandjes en fraaie musea, kunt u tevens bijzonder goed winkelen in Wenen. De Mariahilferstraße is een paradijs voor shopaholics.

Reuzenrad 

Woont u eens een voorstelling bij in de Staatsopera, maak ritje in het reuzenrad van het wereldberoemde Prater of stapt u in een fiaker (de beroemde paardenkoetsjes van de stad) en ontdek de stad op een leuke manier.

Oude weense koffiehuizen en vele barretjes

Om even bij te komen van alle indrukken van de stad, houdt u even pauze bij een van de vele statige Weense koffiehuizen en barretjes. Bij uw Wiener Melange neemt u vanzelfsprekend een overheerlijk stuk chocoladetaart, de Wiener Sachertorte.

Stedentrip Wenen zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Wenen aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten