Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip - Valletta

Trendy barretjes, knusse restaurants, terrassen en live muziek

Stedentrip Valletta - Struin door smalle straatjes en beklim steile stegen, of bezoek de mooie parken die deze stad biedt.

Zon en zee, stedentrip Valletta - geniet van de zon en het uitzicht!

De hoofdstad van Malta is de kleinste van heel Europa. Valletta staat boordevol met zandstenen gebouwen, beklim de steile stegen en struin door smalle straatjes, of bezoek de mooie parken die deze stad biedt.

Relax!

Relaxen na een drukke dag in de stad, daarvoor is deze straat uitermate geschikt; Strait Street, Strait Street is ontpopt tot een van de hipste plekken in de stad, met trendy barretjes, knusse restaurants, terrassen en live muziek die weerklinkt tussen de huizen.

Doen

Meteen doen tijdens je stedentrip Valletta: bezoek de Upper Barrakka Gardens. Deze unieke tuin ligt bovenop de vestingmuren en is een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje en het uitzicht.

stedentrip Valletta - geniet van de zon en het uitzicht!

Stedentrip Valletta zoeken en boeken 

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Valletta zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale stedentrip Valletta aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd.

Kijk op deze website voor alle stedentrip mogelijkheden of neem contact met uw Travel Agent op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten