Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Valencia

Groot, maar niet té groot, traditioneel Spanje, dat is Valencia!

Wat kiest u, relaxen in een bestemmingen vol zon, zee en strand of gaat u liever op stedentrip?

stedentrip Valencia

Waarom kiezen?

In de Spaanse stad Valencia combineert het de beste elementen van vakantie vieren met elkaar. In de ochtend dwaalt u door de oude stad, de dag sluit u af met een verkoelend drankje op het strand.

Fraaie zandstranden

Behalve de fraaie zandstranden waar het goed toeven is, staat Valencia bol van de bezienswaardigheden. De oudste wijk van de stad, El Carmen genaamd, is een openluchtmuseum vol met adembenemende bouwwerken. De imposante kathedraal van Valencia is een lust voor het oog.

La Ciudad de las Artes y Ciencias

Voor een heel andere kijk op de stad trekt u er op uit naar het moderne gedeelte van de stad, luisterend naar de naam La Ciudad de las Artes y Ciencias. In deze stad van kunst en wetenschappen staan architectuur en musea centraal.

Relax!

Behalve relaxen op het strand, zijn er meerdere plekken in de stad, waar u na een drukke dag in de stad, neer kunt strijken; Jardines del Túria bijvoorbeeld. De groene long van de stad, ligt in de opgedroogde rivierbedding van de Túria rivier en slingert zich bijna tien kilometer langs de rand van de stad. 

Stedentrip Valencia zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Valencia aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten