Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Taormina

Op Monte Tauro, met een schitterend uitzicht over de Ionische Zee en de de Etna vulkaan ligt Toarmina. De leukste stad tijdens een verblijf op het eiland Sicilië.

YourTravel Stedentrip

Wereldberoemd

Taormina, op het vulkanische Italiaanse eiland, is gezellig. Kleine straatjes, grotendeels autovrij, zorgen ervoor dat u optimaal geniet van uw stedentrip en op het gemak al slenterend de keur aan winkels, restaurants en fijne terrassen in uw eigen tempo ontdekt.

Tip: stad-strand combi

Toarmina laat zich perfect combineren met een dagje strand. Mazzaro heeft prachtige stranden en is nabij Grotta Azzura gelegen. In de deze ‘blauwe grot’ reflecteert het zonlicht op het water, waardoor het lijk of de grot helderblauw is. Een boottochtje naar deze bijzondere grot is een absolute aanrader.

Must-see:  het imposante Griekse theater

Sla de bezienswaardigheden van Toarmina zeker niet over. Een must-see is het imposante Griekse theater. Het heeft een geschiedenis dat teruggaat naar de 2e eeuw na Christus. De prachtige Botanische tuin is tevens een lust voor het oog. U wordt getrakteerd op een ademend uitzicht over de stad en haar omgeving wanneer u in de kabelbaan stapt. Eenmaal de top bereikt, liggen Taormina en omgeving aan uw voeten.

Stedentrip Taormina zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Taormina aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten