Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Tallinn 

Waan je in de Middeleeuwen tijdens je bezoek aan Tallinn. 

Bruisende hoofdstad van Estland

Tallinn is de hoofdstad van Estland en wordt ook wel de Middeleeuwse Parel van Europa genoemd. In de historische binnenstad stammen veel van de gebouwen uit de dertiende eeuw. Dit deel wordt dan ook wel ‘De Oude Stad’ genoemd en staat sinds 1997 op de Unesco Werelderfgoedlijst. 

Hier zijn ook de belangrijkste bezienswaardigheden van Tallinn te vinden. Bezoek de Alexander Nevski-kathedraal, het Kadriorg paleis of bekijk vanaf de Toompea heuvel het prachtige uitzicht van de stad.

Uitgaans tip: cafe Must Puudel

Elke zaterdag Vinyl nacht , u zult verbaasd zijn over hoeveel mensen dit gezellige cafe bezoeken en luisteren naar 60's en 70's muziek

Een zeer populair café onder de lokale bevolking, Must Puudel begon de trend te combineren van koele nostalgische details en ontwerpelementen uit het Sovjet-tijdperk met de stedelijke vibes van Tallinn.

Van veel van Tallinn's gezellige cafés met een vintage vibe is Must Puudel het enige echte origineel. U kunt genieten van de heerlijke taarten en koffie en van de eerlijke prijskaart. Ondertussen luistert u naar zorgvuldig geselecteerde muziek uit de hele wereld.

Jägalawaterval en het Nationaal Park Lahemaa

Ook voor de natuurliefhebbers is Tallinn een goede keuze. Iets buiten de stad bevindt zich de Jägalawaterval en het Nationaal Park Lahemaa.  

Stedentrip Tallinn zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Tallinn aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten