Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Stockholm

Verspreid over 14 eilanden sieren vele bruggen de Zweedse hoofdstad Stockholm

Dat de stad ook wel de bijnaam 'Venetië van het Noorden' draagt is niet verwonderlijk.

YourTravel stedentrip

Eén van de mooiste hoofdsteden

Voor velen is Stockholm een van de mooiste hoofdsteden in Europa. In deze stad vol contrasten, gaan statige oude panden hand in hand met moderne architectuur. Dwalend door de smalle straatjes van de oude wijk Gamla Stan ontdekt u de charme van de Zweedse hoofdstad. Heeft mode en design uw interesse trekt u er dan op uit naar het hippe en levendige Södermalm.

Bezoek het grootste houten Vikingschip

Het openluchtmuseum Skansen op het eiland Djurgården mag tijdens uw bezoek niet ontbreken, evenals het Vasa Museum. Het grootste houten Vikingschip staat hier tentoongesteld. U stapt u zeker weten op een van de vele boten om Stockholm vanaf het water te bewonderen. Een lust voor het oog.

Stedentrip Stockholm zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Stockholm aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten