Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Sint Petersburg

Culturele hoofdstad van Rusland.

Geheel terecht, kijkende naar het aanbod aan kunst en cultuur die de stad haar bezoekers biedt.

YourTravel stedentrip

Venetië van het noorden

Door haar vele bruggen, draagt St.Petersburg ook wel de naam Het 'Venetië van het noorden'. Velen maken de vergelijking met onze hoofdstad Amsterdam. Hoe dat komt? Tsaar Peter de Grote, kwam in Amsterdam, Zaandam en omgeving inspiratie opdoen voor de ontwikkeling van zijn stad.

Must-see in St.Petersburg

De onbetwiste must-see in St.Petersburg is de Hermitage. Dit voormalige winterpaleis van de Tsaar is nu te bezoeken als een van de mooiste musea ter wereld. Verlaat de stad niet zonder een bezoek aan dit prachtige gebouw te brengen. Sla de Peter & Paul Vesting en de rijk gedecoreerde Bloedkathedraal zeker ook niet over, ze zijn een lust voor het oog.

Winkelstraat Nevsky Prospekt

Wanneer de dag overgaat in de avond en verandert de stad in een waar sprookje. Gebouwen, feeëriek verlicht, zijn een lust voor het oog. Volg de lokale bevolking en flaneer over de populairste straat in de Nevsky Prospekt en schuif aan voor een smakelijk diner in een van de vele restaurants die St.Petersburg rijk is. 

Stedentrip Sint Petersburg zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Sint Petersburg aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten