ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Shanghai
  • Shanghai
  • Shanghai

De hoofdstad van China is Beijing, dat neemt niet weg dat Shanghai er ook wezen mag.

Stedentrip

Voor een stedentrip in een levendige Chinese stad, kiest u ongetwijfeld voor een reis naar de parel van de Oriënt. Een stad die u op vele vlakken zal weten te verrassen.

Wanneer u over de Bund langs de Huangpu-rivier flaneert, ligt Shanghai aan uw voeten. Voor een nog specialere aanblik op de stad stapt u aan boord van een rivier-cruise. Al varend over de machtige rivier aanschouwt u de indrukwekkende skyline van de stad. Tussen alle wolkenkrabbers en kantoorflats maakt de Oriental Pearl Tower de meeste indruk.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u zo nu en dan de drukte van de stad even achter u wenst te laten. In de Yuyuan gardens vindt u de rust die u zoekt. De tuin is een oase van rust midden tussen de hectiek van de metropool. In de paradijselijke tuin treft u charmante stenen bruggetjes en vijvers vol vissen. Voor meer serene momenten bezoekt u de Longhuapagode of de tempel van de Jade Boeddha. Slaat u de tombe van Ly Xun zeker niet over of houdt u een paar uurtjes vrij voor een bezoek aan het Shanghaimuseum.

Goed en goedkoop winkelen kan op Nanjing Road, of bezoekt u Huaihai Road. Behalve moderne warenhuizen, winkelt u in Shanghai eveneens in charmante antiekzaakjes.  

Shanghai prikkelt uw zintuigen in elke betekenis van het woord, gaat u mee deze wereldstad ontdekken?

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod.
YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. 
Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten