Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Sevilla

Sevilla de meest Spaanse stad van Spanje, gelegen in Andalusië, is een onovertroffen cultuurhistorische belevenis.

YourTravel Stedentrip

Ontdek deze boeiende stad

Een stedenreis naar Sevilla neemt u mee naar een stad vol kronkelende straatjes, prachtige pleintjes en geweldige historische gebouwen. De stad schenkt u tevens prachtige tuinen met terrassen en fonteinen, fijne rustpunten tijdens uw veelzijdige stedentrip in de boeiende stad.

Plaza de España

Stedentrip Sevilla en citytrip Sevilla eenvoudig online boeken

Het halvemaanvormige Plaza de España is een van de bekendste pleinen van Sevilla

Santa Cruz

In Santa Cruz, de Joodse wijk van de stad, treft u de imposante Santa Maria-kathedraal, een immens groot godshuis. Interessant gegeven; alvorens deze kathedraal hier verrees, stond op dezelfde plek een moskee.

De klokkentoren, luisterend naar de naam La Giralda, diende voorheen als minaret van de eerder genoemde moskee. Voor een fenomenaal uitzicht over de stad, trotseert u de vele trappen naar boven. Uw inspanning zal beloond worden.

Tijdens een stedenreis naar Andalusië hoort een avondje naar een flamencoshow er zonder twijfel bij. Woon een professionele show vol krachtige dans en passie bij. U zult er zeker geen spijt van krijgen.

Tip: Combineer Sevilla met een bezoek aan Cordoba

Waarom combineert u het prachtige Sevilla niet eens met het Moorse Córdoba?

Stedentrip Sevilla zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Sevilla aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten