Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Rome

Rome charmant, antiek, trendy en La Dolce Vita

YourTravel Stedentrip

Openluchtmuseum

Als er een stad een waar openluchtmuseum is, is het Rome wel.

Een pracht van een stad waar cultuurliefhebbers rijkelijk aan hun trekken komen. Daarnaast geniet u natuurlijk ook van het Italiaanse La dolce vita in de goede restaurants met dito gerechten en smult u van de beste ijsjes van het land. 

Trevifontein 

Gooit u een muntje in de Trevifontein zodat u de stad nog eens zal bezoeken? 

Bezoekt u het Pantheon, waar het licht dat door koepel straalt u zal betoveren? Kijk of de paus thuis is en bezoek Vaticaanstad of installeer uzelf met echt Italiaans schepijs op de beroemde Spaanse trappen om aansluitend het indrukwekkende Villa Borghese te bezoeken.

Bol van de bezienswaardigheden

De historische stad staat bol van de bezienswaardigheden en musea.

Colosseum

Zonder een bezoek aan de volgende must-sees mag u de stad absoluut niet verlaten. Te beginnen met het Colosseum. Een oud amfitheater dat in haar gloriedagen plaats bood aan een slordige 70.000 toeschouwers. Het Forum Romanum is eveneens een indrukwekkende plek. Tijdens het Romeinse rijk was het een bruisend centrum. Vandaag de dag is het de best bezochte bezienswaardigheid van Rome.

Altarre della Patria

Door het boek van schrijver Dan Brown, kent iedereen het Castel Sant’angelo. Deze Engelenburcht, zoals het gebouw ook wel genoemd wordt, bood eeuwenlang pausen een plek als toevluchtsoord. Hoewel de meeste inwoners van Rome het bouwwerk verfoeien, kunt u om het Altarre della Patria letterlijk en figuurlijk niet heen. Het enorme monument voor de eerste koning van het land ziet u niet snel over het hoofd.

Tip van de Specialist!

In Il Gelato di San Crispino aan de Via della Panetteria vindt u niet alleen het beste ijs van Rome, maar misschien wel van heel Italië. In elk geval kunt u hier de meest bijzondere smaken ijs proeven.

Stedentrip Rome zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Rome aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten