Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Riga

De hoofdstad van Letland, Riga, wacht tot u haar, in al haar glorie, komt ontdekken.

Stedentrip

Werelderfgoed

Onbekend, maakt onbemind, hoogste tijd om daar verandering in te brengen. De binnenstad van Riga staat bol van de Art Nouveau panden. Het centrum van de stad staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Winkelen en uitgaan 

Voor een bruisend uitgaansleven, vele bars en restaurant bent u in het centrum echter wel aan het juiste adres.

Vele oude gildehuizen sieren het stadhuisplein van deze Hanzestad. De fraaie Dom en de Petruskerk zijn het bewonderen eveneens meer dan waard. Laatstgenoemde heeft zelfs een van de hoogste torens ter wereld. Uitgaan en shoppen behoren vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden tijdens uw citytrip. In Riga ontbreekt het aan gezellige winkelstraten, echter maakt de stad het gemis meer dan goed in de vele shopping malls die Riga rijk is. 

Stedentrip Riga Tip: georganiseerde fietstour

Boekt u zeker eens een georganiseerde fietstour en ontdekt u zo de pareltjes van Riga. Wanneer u wat verder door fietst, belandt u in Jurmala, een badplaats aan de Golf van Riga.

Stedentrip Riga Tip:

Combineert u Riga eens met de nabij gelegen Baltische

Stedentrip Riga zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Riga aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten