Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Reykjavik

Laat u verrassen door deze stad!

YourTravel stedentrip

Hippe cultuur

Reyjavik  is de meest noordelijke hoofdstad van de wereld, het is een stad die bol staat van hippe cultuur, maar waar de ruige natuur altijd binnen handbereik is. De stad waar we het over hebben? Reykjavik, de hoofdstad van Ijsland schenkt u tijdens uw bezoek schitterende natuur, vulkanen, gletsjers en last but not least, overheerlijke heetwaterbronnen. 

Shoppen op Laugavegur

In Laugavegur, de belangrijkste winkelstraat van de stad en het winkelgebied er om heen, shopt voor prachtige kleding. Veelal ontworpen door de jonge moderne lokale ontwerpers.

Historie

Reykjavink is een stad die veel historie herbergt. De Hallgrimskerk, midden in het centrum, zal zeker indruk op u maken. Een aanrader voor een bezoek is het Einar Jonson museum en de bijbehorende beeldentuin. Het Nationaal Museum toont u het culturele erfgoed van Ijsland.

Reykjavik is culinair genieten

In Reyjavik kunt u tevens culinair genieten. Het eten is werkelijk fantastisch! Prachtige gerechten vervaardigd met vis en schelp- en schaaldieren, staan naast smaakvolle vleesgerechten op de menukaart. Een stedentrip naar Reykjavik, smaakt letterlijk en figuurlijk naar meer!

Stedentrip Reykjavik zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Reykjavik aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten