Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Praag

Praag is een openluchtmuseum gevuld met kerken, torens en historische gebouwen.

YourTravel stedentrip

Gouden stad

Praag staat bol van de kunst en cultuur. Niet alleen de kunstliefhebber gaat graag naar de Tsjechische hoofdstad, zij die van goede uitgaansgelegenheden en winkelen houden weten eveneens hun weg naar de Gouden stad te vinden.

De Karelsburg

Praag telt zoveel bezienswaardigheden dat het te veel is om op sommen. Wij geven u een paar monumenten die u zeker niet mag missen tijdens u stedentrip. De Karelsburg is een rijk, met indrukwekkende beelden versierde brug over de rivier de Moldau, het kleurrijke astronomisch uurwerk doet op het hele uur de halve stad stilstaan om het schouwspel te bekijken, de imposante Prager Burcht en de oude Joodse begraafplaats het zijn slechts de belangrijkste monumenten uit een reeks van zo velen.

Hoe ontdekt u Praag?

Hoe ontdekt u Praag het liefst? Reserveren wij voor u een georganiseerde bus(excursie)reis, reist u per eigen auto richting Tsjechië of prefereert u comfortabele vlucht naar deze prachtige stad? YourTravel boekt steevast de reis die bij u past.

Stedentrip Praag zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Praag aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten