Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Porto

Porto, prachtig gelegen in een gebied waar heuvels en bruggen het landschap domineren.

Yourtravel Stedentrip

Portwijn

Porto, de bakermat van portwijnproductie. De meest bekende porthuizen vinden hun thuis langs de rivier Douro. Merken als Sandeman, Taylor en Calem, wie kent ze niet? Behalve de beroemde wijn, staat de stad bol met fantastische bezienswaardigheden, die u een prachtige stedentrip bezorgen.

Oude centrum

Dwalend door het oude centrum van het Portugese Porto, doorkruist u de stad. Slentert u van de beroemde Ponte D. Maria brug naar Ponte Dom Luis I en terug. Schiet met uw camera prachtige plaatjes van de oude huizen aan de kade, de aangemeerde portboten maken het idyllische plaatje compleet.

Groen hart

Vlei uzelf neer in het groene hart van de stad, Jardins do Palacio, een populair park. Snuift u liever wat cultuur?  Het Serralves museum, een absolute must-see voor museumliefhebber. Vergeet u zeker geen bezoek te brengen aan het oudste monument van de stad, de Kathedraal Se.

Hop on hop off bus

Ontdekt u Porto liever niet te voet? Overweegt u dan zeker een ticket aan te schaffen voor de hop on hop off bus. Op deze manier tourt op een ontspannen manier door Porto en ontdekt u eenvoudig wat de stad te bieden heeft.

Stedentrip Porto zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Porto aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten