Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Parijs

Parijs is al jarenlang een van de meest favoriete stedenreisbestemmingen onder de Nederlanders.

YourTravel stedentrip

Favoriet

Niet geheel verwonderlijk als u bedenkt dat de stad door velen geassocieerd wordt met romantiek. Slenter door de vele boeiende wijken, geniet van een goed glas wijn op de vele gezellige pleintjes en bestel een voortreffelijke maaltijd in de alom aanwezige restaurants. Welkom in Parijs. 

Must do

Vanzelfsprekend slaat u een bezoek aan de beroemde Eiffeltoren niet over tijdens uw bezoek aan de stad.

Natuurlijk brengt u een bezoek aan het Louvre met haar overvloed aan kunstschatten. Bekijkt u de lichtstad echter eens op geheel andere wijze. Stap op de pedalen en fiets op een rustige ochtend met een gids door de stad. Maak foto’s bij het Museé d’Orsay, las een korte pauze in op het Place de la Concorde geniet van het groen in de Tuilerieën, de tuinen van het voormalige koninklijk paleis. Bij terugkomst bent u een ervaring rijker en ziet u Parijs voortaan door heel andere ogen. 

Disneyland Parijs

Waarom zou u enkel de stad bezoeken, wanneer Disneyland Parijs op steenworp ligt? Combineer eenvoudig uw verblijf in Parijs met het populaire attractiepark, dat garant staat voor plezier voor jong en oud. Het park is vanuit het centrum eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.

Stedentrip Parijs zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Parijs aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten