Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Palma de Mallorca

Mallorca enkel een bestemming voor hen die op zoek zijn naar zon, zee en feesten?

Deze drie kenmerken zijn voor velen synoniem als het gaat om het grootste eiland van de Balearen. Zonde, want de hoofdstad Palma de Mallorca leent zich prima voor een boeiende stedentrip.

YourTravel stedentrip

Verborgen pareltjes

In een labyrint van middeleeuwse straatjes en steegjes ontdekt u de vele verborgen pareltjes van Palma. Schattige galeries, speciaalzaken en knusse pleintjes. Mocht tijdens uw stedenreis toch even naar het strand verlangen, vlei uzelf dan neer in het zand van Playa de Palma.

Deze stad zal u verrassen

Het gevarieerde culturele aanbod van de stad zal u verrassen. Neemt u bijvoorbeeld de kathedraal La Seu, in het hart van de stad. Bij een bezoek aan dit fraaie godshuis wordt u getrakteerd op een prachtig uitzicht over de stad. Daar het monument hoog boven het centrum uittorent is het ook nog eens een ideaal oriëntatiepunt tijdens uw citytrip. Slaat u het Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca niet over wanneer op stedenreis in Palma de Mallorca bent. Deze kunstgalerij met bijbehorend museum is de absolute topbezienswaardigheid.

Stedentrip Palma de Mallorca zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Palma de Mallorca aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten