Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Oslo

Oslo maakt zeker indruk op u

Stedentrip

Uniek gelegen aan het Oslofjord

Als er een ding is dat u niet mag missen tijdens een bezoek aan de Noorse hoofdstad Oslo, is het een bezoek aan het Vigelandpark. Beeldhouwer Gustav Vigeland vervaardigde met secuur oog voor detail maar liefst 212 stenen, maar ook bronzen beelden die de menselijke kringloop voorstellen. Prachtig. 

Aker Brygge

De Aker Brygge, gelegen aan het indrukwekkende Oslofjord, is dé plek in de Olso om van het uitzicht over de stad te genieten. Bovendien huizen er op de Brygge tal van winkels en goede restaurants. Een plek om te onthouden.Trek uw wandelschoenen aan en loop de Karl Johans gate af. Deze boulevard doorkruist praktisch het gehele centrum van Oslo. Tijdens uw wandeltocht ontdekt u vele belangrijke gebouwen, zoals het centraal station, het Noorse Parlement alsmede de Universiteitsgebouwen. 

Prestigieus

Het Operahuset, een prestigieus stukje architectuur, het Kon-Tiki Museet, waar het vlot van ontdekkingsreiziger Thor Heyerdahl te bewonderen is, of het Munch museet, bekend vanwege het werk ‘de schreeuw’, zijn stuk voor stuk bezienswaardigheid die u in Oslo niet mag missen. 

Stedentrip & skiën?

Wellicht denkt u er niet direct aan, maar waarom combineert u uw trip naar Oslo niet met wat skiën?

Per metro bereikt u eenvoudig vanuit het centrum de Olympische Holmenkollen. Gaat u er langlaufen of skischansspringen? U bepaalt.

Stedentrip Oslo zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Oslo aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten