Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Nice

De woorden Franse Rivièra en Nice worden dikwijls in een adem genoemd.

Niet verwonderlijk aangezien de mondaine Franse badplaats garant staat voor een stedentrip vol zon, zee en cultuur.

Steden trip

Promenade des Anglais

Als de zon in de zee verdwijnt, is het tijd voor een avondwandeling de fameuze Promenade des Anglais. Een boulevard gevuld met prachtige Belle Epoque panden, een lust voor het oog. De statige lanen zijn voorzien van majestueuze palm- en pijnbomen. Op een van de gezellige terrassen, strijkt u neer en geniet u van een goed glas champagne met zicht op de Middellandse Zee.

Nice tot in de kleine uurtjes

Naast de heerlijke Mediterrane sfeer is op cultureel vlak ook meer dan genoeg te ondernemen. Wat dacht u van een kijkje bij het Museé Matisse, een bezoek aan de Russische Kathedraal of bekijkt u liever het archeologische thermencomplex? Tevens kan er in Nice prima gewinkeld worden. Avenue Jean Médecin is een waar shopwalhalla. Wanneer de winkels de deuren sluiten blijft Nice een bruisende stad. De keuze uit het aanbod aan restaurants en uitgaansgelegenheden is enorm. Nice weet haar gasten tot in de kleine uurtjes te vermaken.

Wanneer vertrekt u? Dan boeken we snel een stedentrip naar deze heerlijke koningin van de Côte d’Azur.

Stedentrip Nice zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Nice aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten